ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Не совершай классическую ошибку всех умников: не думай, что нет людей умнее тебя Карл Ван Лун

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Автомобілі BMW зможуть змінювати колір кузова за бажанням власника

12.07.2023 — Автомобили
Автомобілі BMW зможуть змінювати колір кузова за бажанням власника

Компанія BMW готова до серійного виробництва автомобілів, що змінюють колір кузова. У базі Всесвітньої організації інтелектуальної власності виявилося два патенти, які дозволять випускати машини-хамелеони: їх колір можна буде налаштовувати миттєво без використання фарби. Причому це стосується не тільки екстер'єру, а й салону, оскільки інноваційна плівка може бути наклеєна на будь-яку тривимірну поверхню.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Перший патент розкриває особливості декоративної плівки, що є «розумним» склом з мільйонами мікроскопічних капсул товщиною не більше людського волосся. Вони можуть бути білого та чорного кольорів або інших поєднань на вибір покупця.

При електростимуляції на поверхні плівки збиратимуться частинки певного кольору, забарвлюючи кузов у бажаний відтінок. Хазяїну автомобіля потрібно лише скористатися перемикачем.

Цю ж технологію можна буде застосовувати до елементів екстер'єру, таких як грати радіатора або корпуса дзеркал, а також деталей салону. Плівка обволікає будь-яку об'ємну поверхню завдяки структурі з безлічі крихітних трикутників.

Другий патент стосується методу нанесення цього декоративного шару на автомобілі. Судячи з усього, BMW вдасться до простого клею, зробивши плівку самоклеючою.

А ось її зовнішня частина потребує особливого захисту: зверху буде нанесена ще одна плівка, а потім шар прозорого лаку.

Коли технологія стане доступною для серійних BMW, поки невідомо. Баварці демонстрували її застосування більше року тому на концептуальному кросовері iX Flow із «безпрецедентним потенціалом для персоналізації», який змінював колір у реальному часі. Щоправда, йому були доступні лише чорний і білий кольори.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Внешность и здоровье 0 Как наполнить себя тестостероном до краев, или Бес в ребро внутримышечно Юмор 0 7 плюсів у відносинах, які є лише у сучасних чоловіків В курсе 0 Дэниэл Рэдклифф в трейлере фильма "Джунгли" MC Like 0 Agent Provocateur выпустил откровенное видео ко дню влюбленных Звезды 0 Розалия снялась для рекламной кампании SKIMS Психология отношений 0 Что есть современный брак и почему это не семья Секс 0 6 вещей, которые люди (все еще) не понимают в сексе Гаджеты 0 Вещь дня: Frank Ocean продает кольцо для члена MC Like 0 Много девушек в купальниках в весеннем лукбуке Agent Provocateur Психология отношений 0 10 помилкових переконань, які змушують тебе залишатися в нещасливих відносинах Карьера 0 10 правил, яких ніхто не дотримується Психология отношений 0 Дружба между мужчиной и женщиной: 7 признаков самообмана со стороны мужчины В курсе 0 Колин Ферт и Стэнли Туччи в трейлере "Суперновы" Юмор 0 12 способов отказать женщине, не произнося слово "нет" Юмор 0 18 вещей, которые бесят нас в фильмах и сериалах Автомобили 0 В рейтинге брендов с самыми надежными автомобилями сменился лидер Секс 0 Как испортить секс Внешность и здоровье 0 В стильном костюме в золотую осень Секс 0 Як пестити жіночі груди Внешность и здоровье 0 Голые порноактрисы в коллекции Канье Уэста и PornHub
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.