ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Забыть боль так трудно — но ещё труднее помнить хорошее. Счастье не оставляет шрамов. Мирные времена ничему нас не учат. Чак Паланик

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це

06.05.2024 — Психология отношений
10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це

Коли дівчина нещасна і приховує це, вона все одно може рано чи пізно проколотися і подати тобі сигнал про те, що щось не так. Важливо лише знати, потім звернути увагу на її словах і поведінці.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Ось кілька ознак, що вона незадоволена вашими стосунками, але мовчить про це.

 

Вона усувається

Дівчина, яка не почувається щасливою, може піти у «свій світ». І йдеться не просто про час для себе, необхідний кожній людині, а про емоційне усунення.

Ти можеш помітити, що вона втрачає інтерес до занять, які її радували, постійно сидить із телефоном чи книгою в руках, не бажаючи спілкуватися. Можливо, вона навіть із меншим ентузіазмом ставиться до спільного планування майбутнього.

Не варто вважати, що дівчина тебе більше не любить і незабаром тебе покине. Але зазвичай це ознака, що у ваших відносинах щось не так і настав час поговорити про це.

 

Вона стає занадто зговірливою

Дивовижно, але коли дівчина потай нещасна, вона може стати дуже зговірливою і говорити «так» будь-яким твоїм пропозиціям.

Вона робить так, щоб створити ілюзію, що у ваших відносинах все нормально. Начебто вона намагається згладити будь-які нерівності, не розбираючись з тим, що її турбує.

Але в чому справа: ця зговірливість не приносить користі, а навпаки, закопує проблему глибше. І зрештою вона може вилитися у велике розчарування.

 

Вона уникає фізичної близькості

Фізична близькість є важливою частиною романтичних відносин. Але якщо дівчина не почувається щасливою, вона намагатиметься ухилитися від інтиму. І справа не лише у відмові від сексу.

Вона може перестати брати тебе за руку, поки ви гуляєте містом, рідше обіймати та гладити. За цим може бути безліч причин — не варто занадто турбуватися чи тиснути на дівчину, змушуючи зізнатися, що вона відчуває.

Вияви терпіння та співпереживання, щоб вона знала, що ти готовий її підтримати, і відкрилася тобі.

 

Вона шукає усамітнення

Можливо, твоя дівчина частіше хоче побути на самоті, ніж раніше. Вона намагається знайти втіху та час подумати, а ще розібратися у своїх почуттях.

Швидше за все, вона бореться із невдоволенням у відносинах, тому й занурюється у особистий простір із головою.

 

Її графік забитий повністю

Якщо твоя дівчина починає планувати своє життя так, що в ній зовсім не залишається часу для стосунків, це може бути сигналом, що у вашому союзі з'явилася велика проблема, про яку вона не говорить.

Її поведінка схожа не на спрагу кар'єрного зростання чи надпродуктивності, а на спробу відволіктися від негативних емоцій будь-яким можливим способом.

Дівчина працюватиме допізна, частіше спілкуватиметься з подругами або пробуватиме нові хобі поодинці, аби переключитися з невдоволення стосунками на щось інше.

 

Вона перестає ділитися своїми почуттями

Як правило, коли у відносинах все добре, партнери охоче розмовляють та діляться почуттями. Але, якщо дівчина перестає розповідати про свої емоції та переживання, настав час бити на сполох.

Ні, вона не перестане говорити з тобою зовсім, але обговорюватиме якісь поверхові та неважливі речі, уникаючи чогось вагомого та реального.

Зазвичай люди роблять так через страх здатися вразливими або через страх того, що після того, як вони висловляться, нічого не зміниться.

 

Вона змінюється зовні

Зміна зовнішнього вигляду іноді може бути відображенням глибоких емоційних переживань.

Якщо дівчина нещасна, вона може захотіти зробити нову стрижку, викинути всі речі з шафи та придбати нові, зробити татуювання. Така поведінка – спосіб взяти під контроль хоч щось і відчути нові емоції.

Так що кардинальні зміни можуть бути чимось більшим, ніж бажанням наздогнати тренди. Це мовчазний спосіб приховати власне нещастя.

 

Вона стає дратівливою

Коли людина постійно пригнічує емоції і вдає, що все гаразд, її ментальний стан залишає бажати кращого. Рано чи пізно це виливається у надмірну дратівливість.

Дівчина може «спалахувати» на рівному місці та влаштовувати скандали через дрібниці, бурчати, припиняти розмову на середині та голосно грюкати дверима, йдучи до сусідньої кімнати, щоб побути на самоті.

Розчарування та невдоволення стосунками часто проявляються у такій поведінці.

 

Вона перестає цінувати дрібниці

Ознакою того, що твоя дівчина може бути незадоволена вашими стосунками, є те, що вона перестає бути вдячною за невеликі прояви кохання та доброти.

Вона залишає без відповіді твої романтичні повідомлення, хоча ніколи так не робила раніше, сухо каже «дякую» на зроблений тобою подарунок, замість того, щоб, як завжди, обійняти.

Здається, що будь-які дрібниці, що відображають твою турботу і любов, сприймаються нею з холодністю та відторгненням. Її невдоволення заважає їй заряджатися настроєм у приємні моменти та посміхатися, коли ти намагаєшся її порадувати.

 

Вона чіпляється до всього

Невдоволення - це почуття, яке важко стримувати. Можливо, дівчина не хоче відкрито говорити з тобою про його причини, намагаючись уникнути конфлікту.

Але неприємні переживання в душі все одно спливають назовні, змушуючи її бути прискіпливою. Вона постійно ненароком помічає, що ти зробив не так, зітхає або мовчки йде, помітивши те, що її засмучує.

Або стає найзапеклішим критиком, яких ти зустрічав у своєму житті. Така поведінка — ознака, що вона причаїла на тебе образу і незадоволена вашими стосунками.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Звезды 0 Напівроздягнена Кендалл Дженнер в кампанії Marc Jacobs Звезды 0 Алена Омаргалиева для XXL Внешность и здоровье 0 Converse перевыпустил массивные баскетбольные кроссовки из 1980-х Автомобили 0 30 способов отъема денег у автовладельцев (от работников автосервисов) Секс 0 33 самых эффективных способа pазочаровать женщину в постели Секс 0 10 приемов в сексе, которые действительно нравятся женщинам Юмор 0 6 причин, чому хлопці, які часто змінюють дівчат, не варті твоєї заздрості Психология отношений 0 Чит-коды, пароли и прохождения для 6 типов девушек В курсе 0 LEGO випустила величезний набір з Рівенделлом із «Володаря кілець» В курсе 0 Pornhub раскрыли, какие персонажи пользуются популярностью на Хеллоуин В курсе 0 Новый трейлер "Тихоокеанского рубежа-2" Автомобили 0 Nissan электрифицирует все модели к 2030 году В курсе 0 Купити диван-тахту в Україні Секс 0 15 человек, с которыми вы никогда не должны спать Юмор 0 Как съездить вместе в "Икею" и не расстаться Юмор 0 5 слів, які зроблять вас популярним на сайтах знайомств Внешность и здоровье 0 Adidas и "Южный Парк" выпустят кроссовки Гаджеты 0 Ford выпустил собачью будку с шумоподавлением Автомобили 0 Mazda представила електричний спорткар із роторним мотором Вокруг света 0 Универсальные жесты, которые одинаково понимают в любой точке мира
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.