ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Когда долго смотришь на море, начинаешь скучать по людям, а когда долго смотришь на людей – по морю. Харуки Мураками

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Mazda представила електричний спорткар із роторним мотором

26.10.2023 — Автомобили
Mazda представила електричний спорткар із роторним мотором

Mazda забезпечила новий спорткар роторним двигуном. На виставці Japan Mobility Show у Токіо дебютував концепт Iconic SP. Візуально спорткар розвиває ідею минулого Vision Study, а за розміром схожий з MX-5 Miata. При цьому до складу силової установки увійшов роторний двигун, яким Mazda не оснащували з 2012 року, коли у відставку вирушив RX-8. Однак на Iconic SP такий двигун з колесами не пов'язаний: він виступає в ролі генератора електроенергії.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Зважаючи на все, Mazda Iconic SP отримав мотор, запатентований влітку. Це двосекційний двигун, що заряджає батарею невідомої ємності, яка, у свою чергу, живить електромотор віддачею 365 кінських сил.

Заправляти ДВС можна різними видами палива, включаючи водневе та синтетичне. Акумулятор можна заряджати від зовнішніх джерел.

Ні динамічні характеристики, ні запас ходу компактних дводверей Mazda не розкрила. Але відомі габарити та вага: довжина становить 4,18 метра, ширина – 1,85, а висота – 1,15 метра при колісній базі 2,59 метра.

Важить Iconic SP 1450 кілограмів — приблизно на 350 більше, ніж MX-5 Miata, чому винна електрична установка.

Серед зовнішніх особливостей - низький капот, приховані фари, 8-подібні ліхтарі, напис Mazda з червоним підсвічуванням і майже безрамкові двері. Кузов пофарбований у новий червоний відтінок Viola Red.

Салон постаралися зробити лаконічним, обмежившись рівними одноколірними поверхнями та невеликим центральним екраном, прибраним під передню панель. Передачі перемикаються незвичайними «клавішами», а сидіння оббиті деяким екологічним матеріалом.

Можливо, Iconic SP стане провісником MX-5 наступної генерації, а його роторно-електрична установка виявиться тією новою гібридною системою, яку Mazda анонсувала в рамках стратегії електрифікації.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Секс 0 Как держаться на пике половой жизни до самой смерти Юмор 0 Из жизни свингеров Юмор 0 10 правил поведения мужчины-отца Психология отношений 0 Как высокий интеллект мешает знакомиться с девушками В курсе 0 Джейсон Стэйтем в новом фильме Гая Ричи "Гнев человеческий" Юмор 1 5 женщин, с которыми лучше не заниматься сексом Внешность и здоровье 0 Как быстро протрезветь Внешность и здоровье 0 Vans об'єднується з MASTERMIND WORLD для нової колекції Психология отношений 0 Чего именно мужчины не понимают в женщинах В курсе 0 Вышел заключительный трейлер "Мандалорца" Психология отношений 0 Как перестать быть другом девушки и стать "не просто другом" В курсе 0 Аль Пачино возглавляет киллеров в сериале "Охотники" Звезды 0 Ріанна для нової колекції свого бренду Savage X Fenty В курсе 0 Сухой корм Friskies для взрослых котов и кошек Юмор 0 5 наукових причин, чому деякі люди не люблять дарувати та отримувати подарунки Звезды 0 Кэндис Сванепул в рекламной кампании бренда Alo Yoga Юмор 0 Женщина-кошка Секс 0 Что действительно обозначают слова женщин во время секса В курсе 0 8 фильмов на Хеллоуин для тех, кто ненавидит хорроры Вокруг света 0 9 мест в мире, где вы можете купить дом за 1 евро
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.