ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Одним из главных признаков cчастья и гармонии является полное отсутствие потребности кому-то что-то доказывать.

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Vans об'єднується з MASTERMIND WORLD для нової колекції

25.04.2023 — Внешность и здоровье
Vans об'єднується з MASTERMIND WORLD для нової колекції

Весняний сезон був насиченим для Vans, оскільки вони оголосили про партнерство з такими компаніями, як Bodega та Todd Snyder. І щоб зберегти цю хвилю, сублейбл Vault by Vans представляє свою останню ініціативу з MASTERMIND WORLD, яка включає нові пропозиції взуття, одягу та аксесуарів.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Прихильність дизайнера Масаакі Хомми до панк-культури та стилю стала основою для цієї останньої колекції, і це виражено в трьох моделях Vault by Vans: Sk8-Hi Reissue VLT LX, Old Skool VLT LX і Authentic VLT LX.

Кожна із них виконана у чорно-білому кольорі та оснащена гострою фурнітурою, відкритими білими швами на базових шарах та різноманітними брендовими хітами MASTERMIND WORLD. Крім того, ці пари оснащені напівпрозорою вафельною підошвою, яка розкриває нестандартний шаховий візерунок під нею.

У відділі одягу дует підготував ряд речей як для чоловіків, так і для жінок. Клієнти можуть придбати худі преміум-класу MSTRMND, прикрашене жаккардовим логотипом із зображенням черепа, відповідну піжаму з шаховим принтом, плаття-сліп і подушку.

Капсула буде запущена в усьому світі 28 квітня.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Звезды 0 Новый сексуальный клип от Cardi B «Hot Shit» Вокруг света 0 В Лос-Анджелесе появится музей "Звездных войн" Секс 0 "Сама и без трусов": каким видят идеальный секс мужчины и женщины В курсе 0 Первый тизер сериала HBO о Чернобыльской катастрофе Автомобили 0 Приложение для знакомств от Tesla подберет пару, исходя из затрат на их… Секс 0 Почему мозг для секса так же важен, как ноги для футбола В курсе 0 Уилл Смит в тизере фильма "Аладдин" от Гая Ричи В курсе 0 Лена Хиди (она же Серсея) в отвязном клипе Kasabian Психология отношений 0 Почему молодые девушки завязывают отношения с женатиками? Карьера 0 Почему бедные люди покупают дорогие авто? В курсе 0 Леонардо ДиКаприо и Дженнифер Лоуренс на первых кадрах фильма "Не смотри вверх" Внешность и здоровье 0 10 продуктов, которые заставляют тебя выглядеть старше В курсе 0 Кит Харингтон присоединится к вселенной Marvel Автомобили 0 Особенности Lexus UX Секс 0 Сексологи обнаружили новый тип женского оргазма. Причем от неожиданной причины В курсе 0 McDonald's запускает доставку еды в Украине В курсе 0 Вийшов новий трейлер супергероїки "Синій Жук" від DC Юмор 0 Ученые выделили три типа любителей порно (и только один вид из них "здоровый") Юмор 0 18 вещей, которые бесят в совместной жизни Гаджеты 0 Идея дня: одежда для удаленной работы
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.