Цитаты великих

Грамм собственного опыта стоит дороже тонны чужих наставлений Махатма Ганди

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду

24.04.2024 — Психология отношений
3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду

Ефектна зовнішність та стильний одяг можуть лише привернути увагу та зацікавити. А утримати увагу і тим більше закохати себе з першого погляду допомагають зовсім інші якості.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Влаштувати особисте життя непросто, особливо коли жінки, немов під копірку, починають виглядати як картинки з модного журналу. Демонстративні спроби добиватися чоловіка свідчать лише про те, що жінка абсолютно не любить себе.

Якщо у неї все гаразд із самооцінкою, вона просто не зверне уваги на чоловіків, яких треба брати нахрапом.

Другий момент: така жінка дуже схильна до стереотипів і вірить, що чоловіків приваблюють виключно голлівудські діви з ідеальною фігурою. Ті, які завжди на підборах, в облягаючому одязі та з ідеальним макіяжем.

Жінка насамперед має подобатися собі, підходити до дзеркала та кайфувати. А як вона при цьому виглядатиме, залежить від її фантазії та переваг.

Адже найчастіше буває, що дівчина і зовні програє іншим красуням, і одягається не так стильно, як вони, але, познайомившись із такою, постараєшся зробити все можливе, щоб не прогаяти. За словами психолога, таких жінок відрізняють три важливі якості.

 

Щире бажання та готовність знайомитися

Помічали, що є представниці прекрасної статі, які буквально на обличчі написано «Не підходь, уб'є»? І не важливо, що до цього вона щойно розповідала подружкам, як хоче стосунків.

Насправді вона чи то боїться, чи вважає вас негідним варіантом. Загалом спростовує поведінкою власні слова. Адекватність при першому спілкуванні – важливий маркер.

 

Здорова психіка

Як мінімум, вона не вважає, що всі мужики козли. Тобто у неї або не було хворобливого досвіду відносин, або, якщо він був, вона його успішно пропрацювала з психологом і не вважає, що знайомство з вами їй обіцяє одні страждання.

 

Самостійність

Фінансово незалежним дівчатам простіше вибудовувати здорові стосунки. Вони не вважають гроші партнера, не планують жити за його рахунок, а отже, поводитимуться вільно, не підлаштовуватимуться під чиїсь ідеали.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Психология отношений 0 Трудно быть с богом Карьера 0 14 фраз, использование которых делает тебя унылым и безвольным В курсе 0 Трейлер рождественской версии "Дэдпула - 2" Психология отношений 0 7 пpизнаков того, что ты застрял в плохих отношениях Карьера 0 Як вийти з чорної смуги у житті В курсе 0 Netflix показав трейлер «Рептилій» з Бенісіо Дель Торо та Джастіном Тімберлейком Внешность и здоровье 0 PUMA та BAIT присвятили кросівки фільму «Флеш» Вокруг света 0 Спасибо, что вымер: 7 самых страшных животных, которых уже нет Секс 0 Ученые: стоны - никакая не часть женского оргазма Внешность и здоровье 0 Ученые: частый секс делает тебя умнее Психология отношений 0 Чим жіночі ревнощі відрізняються від чоловічих Секс 0 Ученые: эротические фантазии улучшают сексуальную жизнь Автомобили 0 Шесть Nissan адаптировали под вселенную "Звездных войн" Звезды 0 День третий: Эмили Ратаковски в съемке для Love Magazine Автомобили 0 Ремонт форсунок у Києві: чому вони виходять з ладу та що робити далі? Психология отношений 0 Як аналізувати досвід минулих відносин, щоб не повторювати свої помилки В курсе 0 Никакой "Игры престолов" до 2019 года Звезды 0 Рианна рекламирует нижнее белье Внешность и здоровье 0 10 способов повысить уровень тестостерона Секс 0 Как понять, что ты стал слишком зависим от секса
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.