Цитаты великих

Не позволяйте жизни заставлять вас становиться тем, кем вы быть не хотите.

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

10 жартів, які зрозуміють лише люди з маленьким членом

22.04.2024 — Юмор
10 жартів, які зрозуміють лише люди з маленьким членом

Є гумор, зрозумілий лише французам. Є гумор, зрозумілий лише китайцям. Але є і такий різновид жартів, який зрозуміють лише п'ять відсотків чоловіків.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

  • 1975 року академік Сахаров отримав Нобелівську премію миру. Іншими словами, людина, яка придумала водневу бомбу, отримала премію миру імені людини, яка вигадала динаміт.
  • Дружина завжди пристає в ліжку з ідіотськими іграми. «Давай сьогодні ти вдаси, ніби я — не я, а інша дівчина, а я вдаю, що ти — не ти, а інший хлопець!» Дорога, а чи не легше нам почати зустрічатися з іншими людьми?
  • Якщо поліетиленовий пакет розкладається за 145 років, а асфальт за одну зиму, то, може, асфальт із пакетів робити?
  • Мені не потрібна віагра. Мені потрібні таблетки, які б допомагали підтримувати розмову з дівчиною після сексу.
  • Хто сказав, що демократія – це влада народу? Демократія – це влада демократів!
  • Я взагалі не розумію, як у біатлоні можна прийти другим, якщо ти маєш з собою рушницю.
  • У мене зір мінус дев'ять. Це означає, що без окулярів я можу отримати насолоду від побачення практично з будь-якою дівчиною.
  • Я записався на курси скарг. Курси виявились дуже корисними. Я навіть міг повернути гроші, які заплатив за них.
  • Мій дідусь любить згадувати про часи, коли люди не боялися залишати двері відчиненими. Мабуть, через це його підводний човен і затонув.
  • Якщо ви хочете збентежити дівчину, подаруйте їй шоколадні туфлі.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Звезды 0 Летиція Каста знялася у кампанії купальників Calzedonia Внешность и здоровье 0 Как употребление алкоголя влияет на ваши тренировки Звезды 0 Алена Омаргалиева для XXL Звезды 0 Сексуальная Сидни Суини для кампании Jacquemus и Nike Карьера 0 7 ознак того, що ти надто критичний до себе В курсе 0 Николас Кейдж в трейлере шоу об истории мата "История ругательств" Карьера 0 Як не стати самовдоволеним, коли ти досяг певного успіху В курсе 0 Веб-казино с моментальным выводом: как быстро переводить средства? Звезды 0 Кайлі Дженнер у відвертій кампанії Acne Studios Секс 0 Секс только в комплекте с эмоциональной близостью: кто такие демисексуалы Психология отношений 0 Услуга, которую можно получить только у молодой жены Психология отношений 0 8 главных проблем современных отцов (и их решения) Юмор 0 Как заниматься сексом, когда вы в гостинице (но с детьми!) Юмор 0 40 вещей, которые нас возбуждают Карьера 0 9 страхів, через які ти залишаєшся нещасним Юмор 0 Как обезвредить стерву Вокруг света 0 Победители конкурса «Фотограф дикой природы» в 2021 году Карьера 0 4 типи начальників і як ними керувати Звезды 0 Кайли Дженнер со своим бойфрендом для августовского номера GQ Секс 0 Подтяни ее по сексу: 6 способов раскрепостить девушку в постели
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.