ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Абсурдно делить людей на хороших и плохих. Люди бывают или забавные, или занудные. Орихара Изая

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

5 слів, які зроблять вас популярним на сайтах знайомств

12.06.2023 — Юмор
5 слів, які зроблять вас популярним на сайтах знайомств

Здавалося б, з появою в нашому житті нових технологій знайомитись із дівчатами стало зручніше. Адже нас оточує безліч сайтів та програм для знайомств, які так просто завантажувати і так весело використовувати! Але це теоретично. На практиці у нас з'явилося не більше способів знайомства з дівчатами, а більше способів відкинутих.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Завантаживши п'ятий додаток для знайомств і переконавшись, що і тут вміння одночасно грати на губній гармошці та віолончелі залишило дівчат байдужими, мимоволі обзаведешся комплексами.

Популярний британський сайт знайомств eHarmony провів опитування серед 12 тисяч своїх зареєстрованих користувачів. Метою опитування було з'ясувати, які слова роблять чоловіків популярними на сайтах знайомств.

Виявляється, успіх на сайтах знайомств безпосередньо залежить від того, які слова ви використовуєте у графі «Про себе», а зовсім не від фотографії на тлі чужого крутого мотоцикла.

Отже, дослідники сайту eHarmony назвали п'ять фатальних слів.

  • Оптиміст збільшує популярність у жінок на 39%.
  • Доброзичливий - чоловік популярніший в очах дівчат на 44%.
  • Спонтанний - успіх у користувачів сайту знайомств зростає на 45%.
  • Проникливий – дівчата ставляться до таких аж на 51% краще, ніж до непроникливих. Або до проникливих, але забули вказати це у своєму профілі. (В оригіналі на цьому місці стоїть слово perceptive, і воно, щиро кажучи, виглядає досить дивно і для носіїв мови.)
  • І нарешті, на рекордні 96% успіх у дівчат із сайтів знайомств збільшать слова… у гарній фізичній формі!

Очевидно, в сучасному цинічному світі душа має менший успіх, ніж прес.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Секс 0 7 лучших поз для жёсткого секса В курсе 0 Шварценеггер в комедии "За что мы убьем Гюнтера" Карьера 0 13 научных доказательств, что женщины лучше мужчин Карьера 0 Почему вопросы о деньгах вызывают дискомфорт и как на них отвечать В курсе 0 Успех Нанта в Лиге Чемпионов сезона 1995/1996 Юмор 0 Как познакомиться с девушкой в баре Юмор 0 О чем думают девушки, когда танцуют у тебя на коленках Юмор 0 33 самых эффективных способа разочаровать девушку в постели Секс 0 Почему летом мы хотим секса чаще, чем зимой Звезды 0 Хлої Кардаш'ян у сексуальній кампанії колаборації Good American та Body Glove MC Like 0 Обнаженная Сара Сампайо в откровенной съемке Внешность и здоровье 0 Как подготовить организм к новогодним праздникам Секс 0 5 несподіваних речей, які можуть статися під час оргазму Звезды 0 Алессандра Амброзио для рекламной кампании нижнего белья SKIMS В курсе 0 Tinder занялся подбором партнера на свадьбу Юмор 0 Воспитал жену под себя: Ожидание vs Реальность Вокруг света 0 В Амстердаме открыли 5D-кинотеатр для порно Секс 0 20 странных сексуальных фетишей, узнав о которых ты захочешь улететь с этой… Карьера 0 5 ситуацій, коли міняти роботу - погана ідея Внешность и здоровье 0 Marina Yachting: нотка моря в осенне-зимний период
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.