ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Есть только два способа прожить жизнь. Первый — будто чудес не существует. Второй — будто кругом одни чудеса.

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Daimler перетворив вантажівку на робоче місце на колесах

21.12.2022 — Автомобили
Daimler перетворив вантажівку на робоче місце на колесах

Пандемія коронавірусу змусила чи не весь світ закритися на локдаун, а заразом стимулювала віддалений формат роботи. Одним з таких варіантів дистанційної праці може стати робоче місце на колесах, створене на базі вантажівки Fuso Canter - те, яким може виявитися подібний автомобіль, показав концерн Daimler, який представив концепт-кар Fuso NomadPro, що поєднує сучасний автомобіль з елементами традиційного японського дизайну. вдома.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Вантажівка, перетворена спільно з компанією Dream Drive з Токіо, візуально нічим не видає своєї незвичайної сутності. Кузов прикрашений сучасною графікою, натхненним традиційним текстильним дизайном ягасурі.

Візерунок, спочатку заснований на пір'ї хижого птаха, що використовуються для оперення стріл, символізує швидкий рух і вдало поєднується з концепцією NomadPro.

У вантажному відсіку ховається повноцінний житловий модуль, в якому є бамбукова дерев'яна підлога з плитковими вставками, обробка з натурального дерева і сидіння в стилі татамі.

 

 

Чотири кам'яні плитки біля входу натякають на традиційний сад, що веде користувача в природу за його межами, а до японської культури відсилає душова з табуретом для ванни хіноки з кипарисового дерева та оке, японської чаші для купання.

Робоча станція з двома моніторами, висувний стіл і лава добре підготовлені для роботи і легко забираються назад у шафи для зберігання, коли настав час трансформувати мобільний офіс у спальне місце.

Стільниця з горіхового дерева, раковина та індукційна плита під рукою підходять для приготування напоїв та легких закусок, а акуратне інженерне рішення перетворює один кут вантажівки на окрему душову за допомогою дерев'яних дверей-гармошки.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Психология отношений 0 6 ознак того, що твої стосунки засновані на страху самотності, а не на коханні Карьера 0 7 "плохих" черт характера, с которыми не нужно бороться Карьера 0 Як спілкуватися з душнилою і не стати ним самим Секс 0 20 способов сделать так, чтобы она потащила тебя в постель (тут же!) Секс 0 8 правил первого секса с новым партнером Автомобили 0 Nissan представил новый внедорожник Автомобили 0 Ученые: поешь за рулем? Значит, ты - хороший водитель Вокруг света 0 Британцы создали "худшую комнату в истории Airbnb" В курсе 0 HBO Max снимет сериал о враге Бэтмена - Пингвине Секс 0 11 правил секса с малознакомкой В курсе 0 Дэниел Крейг во втором трейлере "Ножей наголо" Психология отношений 0 8 головних причин, чому закінчуються тривалі стосунки Внешность и здоровье 0 8 мужских советов из XVIII века (которые актуальны и сегодня) Психология отношений 0 Какие подарки ждет от тебя девушка на разные праздники MC Like 0 Даутцен Крус в весенне-летней съемке Hunkemoller 2020 Автомобили 0 Новые BMW можно будет открывать с помощью iPhone Секс 0 Що таке сексуальний інтелект і як його розвивати В курсе 0 Трейлер последней части "Мстителей" Карьера 0 10 думок, які підтримають тебе у скрутний момент Внешность и здоровье 0 Reebok выпустили кроссовки из кукурузы и касторового масла
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.