ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Человек подобен луне - у него тоже есть тёмная сторона, которую он никогда никому не показывает Марк Твен

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Компанія Hyundai придумала «розумний» дах, що пересуває тінь по салону

16.03.2023 — Автомобили
Компанія Hyundai придумала «розумний» дах, що пересуває тінь по салону

Компанія Hyundai вигадала «розумний» дах, який пересуває тінь по салону. Судячи з документа, виявленого у Відомстві за патентами та товарними знаками США, «розумний блокуючий елемент» у скляному даху може розподіляти тіньові «плями» по всьому салону залежно від побажань пасажирів. Тобто вона вміє забезпечувати ідеальне співвідношення світла і тіні, підлаштовуючись під зміну освітлення зовні.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Система використовує вбудовані камери та датчики, розміщені в салоні. Камери визначають положення пасажирів, а датчики стежать за інтенсивністю світла у різних частинах салону.

Передбачені й зовнішні датчики: вони змінюють інтенсивність світла зовні, а також напрямок променів щодо автомобіля. Ключова технологія – електрохромне скло – не нова, але тут вона отримала новий розвиток.

Так, водій може задати налаштування освітленості в автомобілі. У денний час сонце буде основним джерелом світла, але система доповнить його салонними освітлювальними приладами, якщо інтенсивність опуститься нижче за бажану.

І навпаки: якщо датчики зафіксують, що салон став світлішим, ніж потрібно, електрохромне скло автоматично затемнить його.

Крім цього, воно вміє переміщати тіньові «плями» над пасажирами автомобіля, наприклад, під час поворотів.

Таким чином вони не піддаватимуться впливу прямих сонячних променів. Поки що це лише патент, але він спирається на вже існуючі технології, а тому «розумний» дах цілком може з'явитися на Hyundai в найближчому майбутньому.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Внешность и здоровье 0 Ученые: какие чувства вызывают разные виды алкоголя Внешность и здоровье 0 5 пpизнаков того, что ты здоров (даже если тебе самому так не кажется) В курсе 0 Аль Пачіно відстежує злочинців у трейлері другого сезону «Мисливців» Карьера 0 8 хибних ознак інтелектуалу Карьера 0 10 способів поставити людину на місце так, щоб не образити Юмор 0 8 жизненных ситуаций, которые проверят твои отношения на прочность MC Like 0 Эмили Ратажковски в одном белье в новой рекламе DKNY Внешность и здоровье 0 Что нужно учитывать при выборе электронной одноразовой сигареты: 5 важных… Секс 0 6 советов для тех, кто ищет секс на одну ночь Внешность и здоровье 0 Як з восьми неочевидних симптомів зрозуміти, що у вас нестача тестостерону Внешность и здоровье 0 New Balance випустили аромат, що пахне...новенькими кросівками Секс 0 5 правил для мужчин, которые ведут свободную сексуальную жизнь Гаджеты 0 Samsung выпустит смартфон с рекордным объемом памяти В курсе 0 Тильда Суинтон и Билл Мюррей в зомби-комедии "Мертвые не умирают" Вокруг света 0 У яких країнах прийнято пити зранку В курсе 0 Тимоти Шаламе идет в бой в трейлере драмы "Король" В курсе 0 Новый трейлер экранизации "451 градус по Фаренгейту" Брэдбери Звезды 0 Алессандра Амбросио в новой летней фотосессии Секс 0 60 вопросов о сексе, которые надо задать своей девушке Юмор 0 Где обычному мужчине найти бескорыстных, непуганых и совершенно бесплатных…
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.