ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Живи так, будто этот день — последний, и однажды так оно и окажется. А ты будешь во всеоружии. Джордж Карлин

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Новий логотип Kia збиває людей з пантелику

23.11.2022 — Автомобили
Новий логотип Kia збиває людей з пантелику

Ще на початку минулого року компанія Kia оновила логотип: він став двовимірним і втратив овальну рамку, а назва виконана іншим шрифтом порівняно з колишньою емблемою, яка використовувалася з 1994 року. Новий шрифт збиває людей з пантелику – замість трьох знайомих букв вони бачать «KN» з перевернутою літерою N. Через це Google щомісяця отримує близько 30 тисяч запитів про автомобільний бренд «KN». Причому кількість запитів побільшало влітку минулого року, коли Kia почала активно змінювати емблеми на існуючих моделях.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Портал Carscoops звернув увагу, що питання про "невідому" марку KN ставлять і на Reddit - там один з користувачів розмістив фотографію Kia Carnival і запитав, що це за автомобіль.

Згідно з даними Google Trends, нова емблема Kia збиває з пантелику не тільки американців, а й жителів Австралії, Канади та Великобританії, які теж гуглять KN.

Серед найпопулярніших запитів позашляховик KN, ціна автомобіля марки KN і електричний автомобіль марки KN. У США серед пошукових запитів зустрічаються "Що за марка автомобіля KN", "Автомобіль KN Carnival", "Що таке KN" та "Автомобіль KN Telluride".

При цьому марка Kia зустрічається у пошукових запитах у рази частіше – її забивають у пошук 1,83 мільйона разів на місяць.

Тим часом, сам автовиробник пояснює, що безперервна лінія, що утворює назву марки в логотипі, символізує «прихильність бренду до прагнення створювати для клієнтів миттєві при будь-якій взаємодії, а його симетрія демонструє впевненість».

Східні лінії у свою чергу «втілюють зростаючі амбіції бренду і те, що він пропонує клієнтам».

Разом з логотипом Kia змінила і девіз: "Мистецтво дивувати" (The Power to Surprise) поступився місцем слогану "Рух, який надихає" (Movement that Inspires).

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Внешность и здоровье 0 Лечение боли в спине. Современние методи физиотерапии Секс 0 3 способи не зіпсувати секс по дружбі В курсе 0 "Игре престолов" посвятили вино, а Хиллари Клинтон - виски Секс 0 Алкоголь та секс: вороги чи союзники Звезды 0 Хейлі Бібер у спокусливій кампанії Rhode Внешность и здоровье 0 Шкідлива звичка, яка вбиває нас швидше, ніж куріння Внешность и здоровье 0 Избыточная мужественность: почему слишком много тестостерона - это плохо Автомобили 0 7 «поганих» особливостей ретро-автомобілів, яких не вистачає в нових машинах Карьера 0 Що робити, якщо ти не розумієш, хто ти? Звезды 0 Меган Фокс и Machine Gun Kelly для британского GQ Автомобили 0 10 важных знаний, которые мы забываем, как только получаем права Юмор 0 Как быстро уладить семейный конфликт Психология отношений 0 7 пессимистичных фактов о современных отношениях Звезды 0 Анна Седокова в латексе на обложке Playboy Карьера 0 10 причин, почему ты до сих пор не богат, даже если считаешь себя умнее других Внешность и здоровье 0 Что делает парней красивыми, милыми, сексуальными Секс 0 5 способов поднять иммунитет при помощи секса Психология отношений 0 Как быть, если для неё ты менее важен, чем TikTok и Instagram Секс 0 7 лучших поз для секса втроём Карьера 0 Вам і Вашому бізнесу потрібен сайт!
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.