ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Богатые все время учатся. Бедные и так все знают.

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Річ дня: двомісний міні-позашляховик з автопілотом

25.04.2023 — Автомобили
Річ дня: двомісний міні-позашляховик з автопілотом

Китайська компанія GAC побудувала футуристичний мінівен для подорожей. Концепт Vanlife створений у міланській студії бренду та демонструє компетенції команди Стефана Жанена, колишнього дизайнера Renault та Infiniti.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Однооб'ємник оснащений автопілотом і приводиться в рух електричною силовою установкою з акумулятором. Його конструкцій передбачені місця для відпочинку і для сну - причому в салоні всього два посадочні місця.

GAC Vanlife – другий концепт серії Car Culture 2.0, створений під керівництвом Стефана Жанена, колишнього дизайнера Renault та Infiniti, а нині глави центру стилю та НДДКР GAC у Мілані. Однооб'ємник нагадує футуристичну версію Brubaker Box.

За задумом, прототип оснащений твердотільною батареєю та автопілотом на базі лідарів («грибки» лазерних далекомірів розставлені по кутах даху), а в його конструкції використовується вторинний пластик, алюміній та різного роду волокна.

Цікаво, що в салоні машини, яка б ідеально виглядала на тлі марсіанських пейзажів, всього два місця.

Решту простору відведено під багажник та спальні місця. Силовим елементом конструкції Vanlife виступає "пояс", на який "підвішуються" каністри, робочі столики і навіть гамак.

Ніша під лобовим склом призначена для водяного бака або фольгованого тепловідбивача. З зовнішнього боку кузова є висувні лави з підсвічуванням.

 

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Секс 0 Мастурбация - это действительно полезно? Секс 0 Жена по ночам превращается в бревно Звезды 0 Кэндис Свейнпул для рекламной кампании нижнего белья SKIMS Гаджеты 0 Порносайт создал идеальную секс-куклу на основе запросов пользователей сети Карьера 0 7 действий, которые показывают, что человек лишь притворяется богатым Секс 0 Все, что мужчина должен знать о контрацепции Юмор 0 #говоритженщина: как соблазнять женщин Секс 0 Вы не хотите заниматься сексом, потому что в вашей жизни слишком много стресса Карьера 0 Чому ти боїшся глобальних змін у житті, навіть якщо знаєш, що вони підуть тобі… Карьера 0 Як позбутися хронічної втоми MC Like 0 Фріда Осен у спекотній літній кампанії купальників Beach Bunny MC Like 0 Альбом со снимками голых женщин от Дэвида Линча Карьера 0 7 помилок, через які ти зазнаєш невдачі в тому, в чому добре розумієшся Юмор 0 Почему одинокие мужчины не любят Новый год В курсе 0 Лиам Нисон в трейлере "Холодного преследования" Вокруг света 0 7 небезпек, які можуть чекати тебе на шашликах Секс 0 5 жeнщин, с кoтoрыми лyчшe не заниматься сексoм Внешность и здоровье 0 Vans и Crayola выпустили капсулу с кедами-раскраской Карьера 0 Как избежать сокращения Карьера 0 8 причин йти до своєї мрії незважаючи ні на що
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.