ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Я не люблю одиночество. Просто не завожу лишних знакомств — чтобы в людях лишний раз не разочаровываться. Харуки Мураками

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Skoda анонсувала новий дешевий кросовер

29.02.2024 — Автомобили
Skoda анонсувала новий дешевий кросовер

Skoda готує новий доступний кросовер. Для одного з найважливіших для себе ринків - Індії - Skoda розробляє SUV початкового рівня, який буде меншим за Kushaq. Поки що чеська марка опублікувала перший тизер та деякі подробиці про майбутню модель, яку випустить на дороги у першій половині 2025 року. Відомі і можливі імена в стилі інших кросоверів Skoda - Kymaq, Kariq, KwIQ, Kylaq та Kyroq. Один із них оберуть шляхом голосування.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Поки що безіменний кросовер Skoda стане вже третьою моделлю марки, створеної спеціально для індійського ринку. Автомобіль буде менше чотирьох метрів завдовжки, що дозволить йому підпасти під місцеві податкові пільги. Тобто за габаритами він поступиться і місцевому Kushaq, і європейській Fabia.

На тизері видно вузькі фари, що переходять в решітку радіатора, в стилі європейського Kamiq, великі повітрозабірники і рейлінги на даху.

В основу ляже архітектура MQB-A0-IN - недорогий варіант модульної платформи MQB, яку Skoda створила для ринків, що розвиваються. На ній же побудовані інші моделі для Індії, седан Slavia та вищезгаданий Kushaq.

У моторну гаму можуть увійти літрові та 1,5-літрові бензинові мотори, що поєднуються з "механікою" або семідіапазонним "роботом" DSG.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Гаджеты 0 Конор Макгрегор в крутом рекламном ролике Beats Внешность и здоровье 0 Головні помилки чоловіків, які скорочують тривалість життя Внешность и здоровье 0 Почему вредные продукты такие вкусные В курсе 0 Лиам Нисон в трейлере "Холодного преследования" Гаджеты 0 Идея дня: спиннеры для.. сосков В курсе 0 Адам Драйвер в трейлері фільму «65» Карьера 0 Як перестати переживати про те, що ти комусь не подобаєшся Юмор 0 Миссия: подготовиться к знакомству с отцом твоей девушки Психология отношений 0 Названы самые несексуальные фразы для знакомства Внешность и здоровье 0 5 неочевидних причин, що викликають проблеми з ерекцією Секс 0 Как одержимая сексом культура убивает в тебе мужика Юмор 0 Как избежать скандала с девушкой: 7 правил Психология отношений 0 Як низька самооцінка впливає на твоє особисте життя В курсе 0 Уилла Смита хочет убить его собственный двойник в трейлере "Гемини" Секс 0 Преграды на пути к ее оpгазму Карьера 0 10 причин, почему тебе не хватает времени Психология отношений 0 13 ознак, що у твоєї жінки роман на стороні Карьера 0 10 признаков того, что ты плохой человек Психология отношений 0 Расстаться в живых Карьера 0 10 запретов, которые сделают тебя свободным и выведут твою жизнь на новый…
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.