ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Иногда нужно идти вперед, оставляя в прошлом людей, пусть даже тех, ради которых ты когда-то жил

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

У Марокко випробували перший позашляховик у світі на сонячній енергії

18.10.2023 — Автомобили
У Марокко випробували перший позашляховик у світі на сонячній енергії

Перший у світі позашляховик на сонячній енергії Stella Terra успішно випробували у Марокко. У ході тестів він проїхав 1000 кілометрів дорогами, бездоріжжям і пустелею.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Цей двомісний автомобіль розробили студенти нідерландського технологічного університету Ейндховена. Працює він рахунок енергії, одержуваної від сонячних фотоелектричних панелей на даху. Подробиці про цю технологію поки не розкриваються, зазначається лише, що вона випереджає ринок на 5-10 років.

На борту також літій-іонний акумулятор, який дозволяє машині працювати при похмурій погоді. У результаті ясні дні її запас ходу становить близько 710 кілометрів дорогами і близько 550 кілометрів бездоріжжям, а хмарний час ці показники знижуються приблизно 50 кілометрів. Максимальна швидкість обмежена 145 кілометрами на годину.

Електричні позашляховики важчі за звичайні електромобілі, адже для їх живлення потрібні більші та важкі батареї. Що стосується Stella Terra, його вдалося зробити легше — всього 1,2 тонни. Це приблизно на 25% менше від середньостатистичного автомобіля цього класу.

Розробники подумали і про сон водія, адже автомобіль буквально створено для далеких мандрівок. Сидіння можна відкидати, перетворюючи їх на матрац, а фотоелектричні панелі висувати, роблячи з них навіс для тіні. Крім того, в такому положенні вони заряджаються набагато швидше, ніж звичайно.

Терміни масового виробництва «сонячного» автомобіля наразі невідомі. Самі розробники відзначають, що про це можна буде говорити лише в тому випадку, якщо їхньою машиною зацікавляться якісь великі виробники.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Автомобили 0 Ремонт форсунок у Києві: чому вони виходять з ладу та що робити далі? Секс 0 Как узнать, что тебе нравится в сексе? Карьера 0 Искусство small talk: как поддержать разговор, не затрагивая глубокие темы Звезды 0 Michelle Anrade для ноябрьской обложки XXL Психология отношений 0 5 речей, без яких неможливо зберегти стосунки, навіть якщо ви любите один одного Карьера 0 Как понять, что твой план на будущее плох Гаджеты 0 5 смартфонов Realme на все случаи жизни Карьера 0 Як зрозуміти, що ти боїшся багато заробляти Психология отношений 0 Гид по секретным отношениям MC Like 0 Новое видео Coco de Mer воспевает БДСМ Секс 0 Мужские секс-кошмары В курсе 0 Джейсон Момоа в трейлере третьего сезона сериала «Видеть» Звезды 0 София Вергара обнажилась для Women's Health Карьера 0 8 вещей, на которые бедные тратятся, а богатые - нет Секс 0 Как получать больше секса Карьера 0 12 типов людей, которым сложно найти хорошую работу Внешность и здоровье 0 adidas выпустит коллекцию кроссовок по мотивам "Игры престолов" Секс 0 11 пpавил секса с малознакомкoй Секс 0 Истинное назначение орального секса и другие тайны сперматозоидов Карьера 0 7 неприємних вчинків, які зроблять твоє життя комфортним
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.