ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Успех — паршивый учитель. Он соблазняет умных людей поверить в то, что они никогда не могут проиграть.

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Китайська компанія Urtopia вигадала велосипед, з яким можна розмовляти

05.07.2023 — Гаджеты
Китайська компанія Urtopia вигадала велосипед, з яким можна розмовляти

Китайська компанія Urtopia представила електровелосипед Fusion із вбудованим ChatGPT. Чат-бота навчили розмовляти та підтримувати природну бесіду з користувачем.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Наприклад, у нього прямо під час їзди можна запитувати деталі маршруту, цікавитись погодою тощо. Крім того, нейромережа здатна адаптувати налаштування велосипеда під певні умови. Для їхньої зміни потрібно просто розповісти їй про нові цілі тренування.

ІІ також аналізує всі аспекти їзди електровелосипедом і динамічно покращує його ефективність при тривалих поїздках.

Fusion сумісний з популярними програмами для спорту, такими як Strava та Apple Health. Завдяки цьому він може відстежувати різні показники здоров'я та фізичної активності не гірше за гаджети. У велосипеді також є вбудований GPS-трекер.

У компанії зазначають, що Urtopia Fusion — це вже не просто засіб пересування, а справжній помічник і навіть повноцінний співрозмовник, який може підтримувати розмову на рівні людини.

Однак його технічні характеристики розробники поки що не розкривають. Вартість та дата початку продажів теж не уточнюються.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Netflix показал трейлер третьей части антологии «Любовь, смерть и роботы» В курсе 0 Хавьер Бардем исповедует людей в трейлере "Да придет царствие твое" Психология отношений 0 Ученые: измена зависит.. от зарплаты жены Вокруг света 0 Там тебя ждут: 8 стран, куда можно поехать после карантина Внешность и здоровье 0 10 признаков, что у тебя низкий тестостерон В курсе 0 Пенелопа Крус и Антонио Бандерас в трейлере "Боль и слава" Звезды 0 Жизель Бюндхен ловит волну в съемке французского Vogue Внешность и здоровье 0 9 советов, как держать себя в форме во время новогодних пpаздников Секс 0 Типология измен: 20 видов секса на стороне Карьера 0 8 причин, почему ты не разбогатеешь Юмор 0 5 глупых поступков, совершённых мужчинами ради женщин Карьера 0 7 ознак того, що тобі давно потрібні зміни в житті В курсе 0 Вышел трейлер фильма-катастрофы «Падение Луны» Роланда Эммериха Секс 0 Как быть счастливым, когда у тебя маленький член Карьера 0 Як заводити друзів, коли ти вже дорослий MC Like 0 Грейс Елізабет, Девін Гарсія та Суї Хі у різдвяній рекламній кампанії… Секс 0 Почему оргазм не самое главное в сексе? Вокруг света 0 Отель, где лопаются глаза: 10 страннейших гостиниц В курсе 0 Джессика Честейн во 2-й части хоррора "Оно" В курсе 0 Marvel показала трейлер третьої частини «Вартових Галактики»
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.