ТОП-10 популярных новостей
Як сучасні технології допомагають покращити сексуальне життя 20.05.2024 — Секс — 0 Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

В конце концов, между двумя людьми нет ничего важнее, кроме желания быть вместе. Отдавать друг другу всё, что есть, всё, что осталось. Эльчин Сафарли

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

10 речей, які сучасне суспільство вимагає від чоловіків

01.05.2024 — Юмор
10 речей, які сучасне суспільство вимагає від чоловіків

Багато представників сильної статі стають заручниками стереотипів про так звану класичну маскулінність.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

На дворі 2024 рік і суспільство сильно змінилося, незважаючи на нескінченні розмови про відродження традиційного укладу сім'ї. Сім'я сьогодні зовсім не те саме, ніж вона була 50 або 100 років тому. І чоловік у ній грає часом досить незвичну роль.

Від представників сильної статі сьогодні потрібно не тільки бути здобувачами та захисниками, а й дотримуватись принципів рівноправності, ставитися до дівчини чи дружини як до партнерів.

 

Чого чекає суспільство

Який він — ідеальний чоловік? З опитування представників обох статей психолог сформулював 10 типових вимог.

  • Він відповідає за свою сім'ю.
  • Він спокійний, миролюбний, не виявляє агресії.
  • Поважає права та свободи жінок, причому не лише тих, що входять до кола його родини.
  • Вміє приймати виважені рішення.
  • Має адекватну самооцінку: вірить у себе, але при цьому не нарцисичний, готовий ділити і радість, і горе з коханою жінкою.
  • Він фінансово стабільний.
  • Розумний і добрий, порядний, має уявлення про честь, обов'язок і мораль, ніколи не падає духом.
  • Щедрий та альтруїстичний.
  • Працівник.
  • Любить дітей, часто проводить із ними час.

 

І жодного патріархату

Сучасні чоловіки одержують від суспільства суперечливі сигнали: вони мають бути сильними, але не агресивними, мати владу, але не користуватися нею надмірно — не пригнічувати близьких людей і в жодному разі не скочуватися в примітивну тиранію та домострою. Так чи інакше, тримати баланс дуже важко.

Місце патріархального шлюбу одружився з подружнім, де на перше місце виходять партнери. Якщо раніше ролі чоловіків і жінок у сім'ї були чітко визначені і не сумнівалися, то тепер суспільство змінилося.

А якщо мені незрозуміло, яким я маю бути, що ж відбувається з моїм психічним здоров'ям? Тривоги, депресії та утруднення в адаптації.

Експерт наголошує, що форма повинності до чоловіків застосовується все частіше, тоді як жінки сьогодні активніше відстоюють свої права і голосніше заявляють про дискримінацію та утиски за ознакою статі.

Дівчата та дружини сьогодні вміло маніпулюють одразу двома фразами: «Ти ж мужик» та «Ми ж партнери». Іншими словами, йди зароби, але витрачатимемо разом, адже ми партнери.

Психотерапевт попереджає, що між «я можу» і «я маю» незабаром з'явиться дисбаланс і відстежити його досить просто. Якщо ви все частіше відчуваєте, що втомилися, хочете спати чи взагалі нічого не хочете, здається, це він.

І, можливо, настав час переглянути ваші власні ілюзорні уявлення про себе і ті стереотипи, якими керуються щодо вас ваші близькі.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Виды seo ссылок: как продвигаться через linkbuilding Психология отношений 0 Ученые выяснили, что пары с сайтов знакомств - самые крепкие В курсе 0 Новый трейлер экранизации "451 градус по Фаренгейту" Брэдбери В курсе 0 Антоніо Бандерас у ролі приватного детектива з'явився у трейлері Cult Killer Гаджеты 0 5 смартфонов Realme на все случаи жизни Вокруг света 0 В США открыли шпионский музей Внешность и здоровье 0 Puma выпустила "алкогольную" коллекцию кроссовок В курсе 0 "Укрпочта" выпустит серию марок в стиле "ню" Внешность и здоровье 0 Риси характеру, які є у всіх людей, схильних до алкоголізму В курсе 0 Вышел первый трейлер фильма "Том и Джерри" Карьера 0 Почему великие дела нужно делать, пока молодой В курсе 0 Александр Скарсгард в трейлере "Немого" В курсе 0 Сильвестр Сталлоне снимет фильм о братьях Кличко Внешность и здоровье 0 adidas випустить кросівки до дня «Зоряних війн» Психология отношений 0 Ученые: для чего наряжаются женщины? Психология отношений 0 8 распространенных ошибок, из-за которых хорошие отношения превращаются в плохие Звезды 0 Алессандра Амбросио в рекламной кампании GAL Floripa Юмор 0 "Лучше, чем секс": 7 занятий, которые люди находят привлекательным Психология отношений 0 Как отличить женский флирт от элементарной вежливости Карьера 0 10 ошибок в твоем поведении, которые могут испортить мнение о тебе
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.