ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Нельзя планировать жизнь - спланированная жизнь перестает быть жизнью и превращается в сплошное ожидание.

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

30 фактів про жінок, які не знають чоловіки

05.05.2023 — Юмор
30 фактів про жінок, які не знають чоловіки

З цієї секунди всі жінки перестануть бути для вас загадкою. Ну крім тієї, з якою ви вже двадцять років зустрічаєтеся.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

  1. Від тепла жіночі груди стають м'якшими.
  2. Дослідження показали, що жінки найбільше ревнують до жінок, що носять червоне вбрання. Іншими словами, червоний колір для них — загроза від іншої жінки.
  3. Жінки і справді люблять стежити за тим, хто із зірок одружився, розлучився чи завагітнів. Чомусь ці знання роблять їх щасливими.
  4. Більшість мужиків дихають животом, тоді як панночки — м'язами грудної клітки.
  5. Як показує багаторічний досвід редакції MEN'S CULT, у жінок та чоловіків абсолютно різний погляд на жіночу красу та привабливість. Наприклад, вони в захваті від кінозірок, про яких мужики вважають "ну так собі баба".
  6. Майже третина вагітних жінок відчувають потяг до поїдання неїстівних предметів.
  7. Жіночий мозок трохи менший за чоловічий (на 9%), проте клітин у ньому стільки ж, вони просто сидять щільніше. Тож загалом ми однаково дурні.
  8. Експерименти показали, що жінки набагато краще пам'ятають справи, які потрібно виконати, ніж зроблені. Тобто дівчина, щось завершивши, миттю викидає це з голови через непотрібність.
  9. У восьми жінок з десяти одна груди більше за іншу. Найчастіше це ліва. Різниця, правда, не те щоб вагома.
  10. 85 жінок із ста носять бюстгальтер на розмір більше.
  11. Панночки теж люблять вирячитися на мужиків, просто намагаються це робити потай.
  12. Нормальна жінка витрачає приблизно рік свого життя на роздуми з приводу, щоб таке вдягнути.
  13. Якщо ви запросили даму на побачення через тиждень, весь тиждень вона роздумуватиме над вбранням. Процес роздумів розпочнеться з моменту отримання запрошення.
  14. Слова чоловіка звучать куди спокусливіше, якщо сказано на вушко.
  15. Майже в будь-якій дамській сумочці можна знайти речі, якими жінка ніколи не користується.
  16. Жінки люблять губну помаду. У буквальному значенні: вони її злизують і за життя з'їдають понад два кіло помади.
  17. Кожен додатковий 15 балів IQ (коефіцієнт інтелекту) знижує бажання жінки заводити дітей на 25%.
  18. Жінки не люблять мужиків, які у всьому з ними згодні.
  19. З незбагненної причини жінка завжди фарбується тушшю та підводкою, відкривши рота.
  20. Жінки не лише частіше доживають до пенсії, ніж чоловіки. Столітніх довгожительок серед них також помітно більше. Вісім столітніх людей із десяти — старенькі, а не дідки.
  21. Вижимаючи білизну чи рушник, типова жінка вистачає її долонями вгору, мужики надходять навпаки.
  22. Жінки не люблять вибачатися, якщо виявилися неправими. Не через природну злобу, а тому, що через помилки переживають сильніше за мужиків.
  23. Статистика, зібрана психологами, наочно доводить, що жінки важчі і довше переживають розрив стосунків, аніж ці сволоти-мужики. При цьому на розлучення вони подають найчастіше.
  24. 70% панянок шоколад люблять більше, ніж заняття коханням.
  25. Що більше жінка народила дітей, то швидше відбувається її старіння. Щоправда, у цьому може бути винен не тільки сам факт пологів, а й стреси під час виховання чад.
  26. Якщо дві жінки раптом відлучилися в туалет, то це й справді попліткувати. Така поведінка – не вигадка сценаристів серіалів.
  27. Випадково з'явитися на вечірку або фуршет в однакових сукнях для обох панянок буде страшним стресом та жахом.
  28. Займаючись сексом, 96% жінок думають, наскільки красиво вони виглядають.
  29. Жінки вважають відштовхуючим видовищем голого чоловіка в шкарпетках.
  30. Більшість фахівців схиляються до думки, що саме жінка обирає собі чоловіка, а чи не навпаки. Причина вагома: жінка свідомо чи ні оцінює, яке з цим чоловіком вийде потомство.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Юмор 0 #говоритмужчина: как я выбирал себе женщину В курсе 0 Lego выпустила набор для создания резиденции Доктора Стрэнджа Карьера 0 10 старых предсказаний о том, что ждёт человечество в 2020 году Секс 0 Ученые: идеальные условия для секса втроем Карьера 0 7 речей, які потрібно зрозуміти, щоб налагодити спілкування з перфекціоністом Юмор 0 Ситуация: девушка вашего друга сидит в приложении для знакомств В курсе 0 Перший трейлер серіалу "Бекхем" від Netflix MC Like 0 Весенний лукбук Agent Provocateur В курсе 0 Роберт Паттинсон и Зои Кравиц в мрачном трейлере нового "Бэтмена" В курсе 0 Колин Фаррелл на первых кадрах нового сериала об Арктике «Северная вода» Карьера 0 7 речей, про які не повинна турбуватися зріла людина Психология отношений 0 Опасные привычки в отношениях, которым часто не придают значения Юмор 0 7 причин, почему мы так любим Новый год Внешность и здоровье 0 Reebok представил кроссовки, созданные без использования материалов животного… Карьера 0 6 причин, почему ты не торопишься взрослеть Секс 0 Ученые: какое порно возбуждает быстрее всего Карьера 0 15 выражений, истинное значение которых ты не знаешь Карьера 0 4 можливості, якими ти не скористався, але ще не пізно Внешность и здоровье 0 Алкогольний напій, від якого найслабше похмілля Карьера 0 6 ознак, що з тобою важко спілкуватися, і як це виправити
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.