ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Скорость еще никого не убивала. Внезапная остановка-вот что убивает. Jeremy Clarkson

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

6 чоловічих недоліків, на які жінки насправді не звертають уваги

27.03.2023 — Юмор
6 чоловічих недоліків, на які жінки насправді не звертають уваги

Про що ти думаєш, коли дивишся на себе в дзеркало? Шукаєш у собі недоліки або з гордістю думаєш, що добрий таким, який є?

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Вітаємо, якщо ти впевнений у собі! Отже, з діловими та романтичними стосунками все складається непогано. А ось комплекси щодо зовнішності, характеру або товщини гаманця дуже заважають жити.

Причому найприкріше, що ці «недоліки», через які ти вже сам собі (а може й друзям) виніс мозок, жінки часто не помічають і зовсім не вважають такими.

MEN'S CULT назвав шість найчастіших чоловічих комплексів, які найчастіше для жінок не грають особливої ролі.

 

Низький зріст

2016 року психологи провели дослідження: запитали у кількох тисяч людей, які у них критерії вибору партнера. Так ось, низьке зростання взагалі не увійшло до топу.

Результати показали, що близько 80% жінок ставлять на перше місце такі чоловічі якості, як вірність, розум, чесність та здатність до комунікації.

 

Маленька зарплата

Ще одне дослідження, яке роком раніше провів журнал Evolutionary Psychology, показало, що лише деякі жінки звертають увагу на товщину гаманця потенційного кавалера. Їм важливіше його впевненість у собі та у своєму майбутньому.

Грубо кажучи, якщо ти зараз заробляєш небагато, але твердо віриш у перспективу, це приваблює більше, ніж можливість багатих, але нестабільних стосунків.

 

Маленький член

Продовжуємо говорити мовою науки. 2015, дослідження, опубліковане в журналі Sexual Medicine Reviews.

Лише 10% опитаних жінок вважають, що розмір має значення. Інші вважають, що нестача сантиметрів (хто, до речі, встановлював якісь норми?) з лишком можуть компенсувати інші вміння партнера.

 

Неідеальна фігура

Пивний животик шкодить насамперед здоров'ю, але не можливості завести відносини.

Принаймні в жодному з досліджень, про які ми згадали вище, атлетичні форми не ставилися на перше місце серед якостей, які цікавлять жінок. А ось вірність і розум – так.

 

Нестача освіти та навичок

Звичайно, закомплексуєш, якщо твоя освіта — ПТУ, а її — дві вищі та аспірантури.

Але насправді, де чоловік навчався, які там були оцінки і скільки дипломів він встиг отримати, не має жодного значення. Для жінки важливим є те, що ти уявляєш тут і зараз, а це не завжди пов'язано з рівнем освіти.

Ну, і для того, щоб розвинути гарний кругозір, червоний диплом теж не важливий.

 

«Невдала» зовнішність

Насправді, абсолютно суб'єктивна історія. Повір, що є жінки, яких збуджуватиме і лопуха, і лисинка. А великий ніс вони вважатимуть ознакою невичерпного секс-гіганта.

А якщо знову повернутися до досліджень, то в одному з них психологи зробили висновок: жінки схильні обирати партнерів на основі їхніх індивідуальних якостей, а не зовнішніх даних.

Учасниці експерименту оцінювали чоловіків за зовнішністю, а потім впізнавали їх особисті якості та часто змінювали свою думку про потенційного партнера на краще.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Маріон Котіяр і Венсан Кассель в трейлері фільму «Астерікс та Обелікс:… В курсе 0 Финальный трейлер триллера "Стекло" Карьера 0 Достижения, для которых ничего не нужно делать Юмор 0 Как познакомиться с официанткой Секс 0 5 мифов о фригидных женщинах В курсе 0 10 явлений, которые должны существовать, но никто их не видел В курсе 0 Первый кадр из нового «Аватара» Джеймса Кэмерона В курсе 0 Аарон Тейлор-Джонсон в трейлере "Миллион мелких осколков" Юмор 0 Мечта мужчины - Дура домашняя Внешность и здоровье 0 Важные навыки, которые понадобятся тебе в чрезвычайной ситуации В курсе 0 Джон Траволта в трейлере "Кодекс Готти" В курсе 0 Галь Гадот снова орудует плетью в трейлере "Чудо-женщина: 1984" Юмор 0 #говоритмужчина: мечты сбываются Карьера 0 Как гадят работники начальству и коллегам Психология отношений 0 Ученые: женщины действительно больше любят психопатов Юмор 0 Как правильно отвечать на 25 каверзных женских фраз Юмор 0 6 спірних порад від далеких родичів, які навряд чи тобі стануть у нагоді В курсе 0 Вийшов новий трейлер супергероїки "Синій Жук" від DC Психология отношений 0 7 причин, почему девушки считают тебя скучным Звезды 0 Памела Андерсон для журналу WSJ
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.