ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Одним из главных признаков cчастья и гармонии является полное отсутствие потребности кому-то что-то доказывать.

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

8 причин, чому чоловіки повинні зустрічатися з мілфами

18.08.2023 — Юмор
8 причин, чому чоловіки повинні зустрічатися з мілфами

Міркування Франкліна, одного з батьків-засновників США про старших жінок, довгий час відмовляли включати до збірок його текстів.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Відомо, що сам Франклін був непоправним ловеласом. Одружився він лише одного разу, але коханок у нього налічувалося чимало. Не дивно, що філософ і політик часто дозволяв собі розмірковувати на цю тему.

Щоправда, не всі його думки проходили цензуру. Так, листа від 25 червня 1745 року під назвою «Рада другу на вибір коханки» протягом XIX століття відмовлялися друкувати у збірниках праць Франкліна. Але пізніше його все ж таки опублікували, так що ми маємо можливість ознайомитися з оригінальним текстом. Щоправда, складно сказати, чи було його створено як гумористичне чи повчальне есе.

Невідомо, на що скаржиться приятель Франкліна, але той у відповідь пише, що не знає «жодних ліків, здатних зменшити його бурхливі природні нахили». І дає пораду: найправильніші ліки – це шлюб.

«Об'єднавшись, чоловік та жінка становлять ідеальну сутність, — пише політик. — Разом у них більше шансів досягти успіху в цьому світі».

Але, продовжує Франклін, якщо ви, друже мій, наполегливо не хочете слідувати цій пораді, ось вам інший: у всіх своїх любовних пригодах волійте молоденьким дівчатам старших жінок. І ось чому (це наш вільний переклад його порад).

  • Вони більше знають, вони спостережливіші та розумніші. З ними цікавіше спілкуватись на різні теми.
  • Коли жінки перестають бути вродливими, вони вчаться бути корисними. Навчаються надавати послуги, допомагати, бути надійними подругами. Коли ви хворієте, немає тих, хто піклуватиметься про вас ніжніше і відданіше.
  • Немає небезпеки, що у вас народяться незаплановані діти, які можуть завдавати чимало незручностей.
  • Жінки у віці досвідченіші, а отже, розумніші та обережніші. Вони навряд чи вирішать підмочити вашу репутацію, а заразом і свою.
  • Вони в'януть зверху вниз: спочатку стає зморшкуватим обличчя, потім шия, груди, руки ... ну а нижче пояса в темряві неможливо відрізнити дівчину від старшої жінки. Зате тілесна насолода часто виявляється кращою.
  • Менше за гріх. Відносини з молодшою дівчиною, особливо якщо чоловік у неї перший, можуть у майбутньому зробити її нещасним і зруйнувати їй життя.
  • Менше докорів совісті. Розлучення з юною дівчиною може дуже засмутити і вас, і її. При розставанні з старшою жінкою такого жалю не виникне.
  • І, зрештою, вони завжди будуть вам вдячні!

Згодні, що звучить цинічно, але ще раз наголосимо, що це звичаї XVIII століття. Проте Франклін ще раз підкреслює: краще все ж таки одружитися. І ми не можемо з ним не погодитись.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Автомобили 0 Hyundai показали большой кроссовер Palisade В курсе 0 Канал HBO открыл бесплатный доступ к фильмам и сериалам MC Like 0 Клара Алонсо в новой рекламной кампании Incanto Секс 0 Ученые: названо самое оптимальное время для секса Психология отношений 0 Отношения с женщиной, которая намного старше тебя В курсе 0 Новый трейлер фильма "Фантастические твари: Преступления Грин-де-Вальда" Секс 0 Почему она "ломается", даже когда хочет с тобой переспать В курсе 0 ВВС показал трейлер нового сериала "Дракула" Карьера 0 Как гадят работники начальству и коллегам Карьера 0 11 лайфхаков, которые пригодятся при походе в ресторан Юмор 2 Как встречаться с 2-мя девушками одновременно Психология отношений 0 Какие проверки может устроить твоя девушка и как их пройти В курсе 0 Трейлер "Игры Джеральда" по мотивам романа Стивена Кинга Юмор 0 Як заспокоїти кохану жінку? Карьера 0 5 типов людей, от которых нужно держаться подальше MC Like 0 Эмили ДиДонато в каталоге SI Swimsuit 2020 Психология отношений 0 7 признаков женщин, которым нужны только деньги Карьера 0 68 привычек, которые приведут вас в ад Карьера 0 Дії, через які ти створюєш зайву драму у своєму житті Секс 0 Ученые: как часто мы фантазируем о сексе с друзьями и родственниками своих…
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.