ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Забыть боль так трудно — но ещё труднее помнить хорошее. Счастье не оставляет шрамов. Мирные времена ничему нас не учат. Чак Паланик

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Дівці мимоволі: хто такі інцели і за що вони не люблять жінок

02.02.2023 — Юмор
Дівці мимоволі: хто такі інцели і за що вони не люблять жінок

Мрієш про кохання, але ніяк не можеш зустріти ту саму, єдину і неповторну? Можливо, ти інцел (ні, це не лайка).

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Інцел - це людина, яка не може знайти собі сексуального партнера за всього бажання це зробити. Такі чоловіки не можуть ні створити сім'ю, ні навіть завести якийсь хоч трохи романчик.

При цьому особливість такого «вовка-одинака» в тому, що у своєму мимовільному целібаті він звинувачує жінок — мовляв, усім їм потрібні багаті, красиві, фінансово відповідальні (треба підкреслити).

Ну і як тут зустріти «гідну»? Простіше замаскувати біль самотності під цинізм чи холодність.


Ущербне зростання

Таке збиткове ставлення до себе та впевненість у споживчому наплюванні жінок тягнеться ще з періоду дорослішання. Якщо підліток стикався з базовими факторами, що травмують, він може боятися відносин і підсвідомо робити все, щоб залишитися самотнім.

Сценарій батьківської сім'ї, записаний на плівку життя, програється через наше мислення, настанови та цінності, а також через вибір, який ми робимо тисячі разів, щоб визначити, як нам проживати це життя.

6 базових травмуючих факторів:

  • конфліктні чи напружені відносини між матір'ю та батьком;
  • відхід батьків із дому і, як наслідок, залишення дітей самих;
  • насильство з боку батька чи матері;
  • алкоголізм одного чи обох батьків;
  • пасивне проведення часу біля телевізора;
  • хронічна бідність.

 

Мамин хлопчик

Ще одна причина вимушеної самотності – різного виду розладу особистості. Наприклад, інфантильна поведінка — небажання дорослішати та брати на себе якусь відповідальність, у тому числі за жінку чи дітей.

Причиною можуть бути нарцисичні прояви — надмірна самозакоханість. Любов до себе і свого комфорту переходить всі розумні межі. Такий чоловік впевнений, що всі довкола мають дбати лише про нього і його майбутня ідеальна дружина не виняток.

Також часто мимоволі чи мимоволі поодинці залишаються чоловіки з шизоїдним розладом особистості. Але не зовсім правильно говорити, що вони абсолютно самотні. Найчастіше вони живуть з мамами, які безкоштовно забезпечують певний рівень комфорту та свободу у пошуках „тої самої“».

А вона все не перебуває і не перебуває, от і живуть чоловіки роками під маминим крилом, скаржачись на примхливість та вибагливість жінок.

 

Мовчазні гостери

Гостинг — це коли хтось зливається із спілкування «англійською» — була людина і немає її. Тільки чатик у телефоні залишився, але на повідомлення там більше не відповідають, трубку не беруть, та й взагалі «абонент для вас назавжди недоступний».

За словами психолога, ось так, мовчки, геть із стосунків тікають чоловіки, які не вміють спілкуватися: ставити питання, виявляти емпатію, озвучувати думки та бажання.

В результаті потік почуттів та емоцій обрушується на них, збентежуючи.

Особливість таких мовчунів - любов до спиртного та стану легкого сп'яніння. Напідпитку вони розслабляються і можуть озвучити все, що на душі. Але для сімейного життя це зовсім не вихід із ситуації.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Юмор 0 Когда подруга держит тебя за яйца Карьера 0 5 причин, почему жизнь так сложна для тебя Юмор 0 Вчені з'ясували, кому варто мати сім'ю, а хто й один не пропаде Внешность и здоровье 0 Ученые: почему тебе просто необходимо пить пиво Карьера 0 14 самых распространенных фраз, которыми ты пытаешься оправдать свои ошибки и… Звезды 0 Белла Хадид для Vogue Espana Психология отношений 0 Ученые: идеальная разница в возрасте между партнерами В курсе 0 Netflix показав трейлер «Рептилій» з Бенісіо Дель Торо та Джастіном Тімберлейком Звезды 0 Тина Кунаки для рекламной кампании бренда белья CUUP Карьера 0 Что такое кризис среднего возраста? Секс 0 Ученые: сколько минут секса нужно женщине для счастья Карьера 0 8 раз, когда ты мог заработать состояние, но упустил возможность В курсе 0 Вышел тизер финального сезона "Игры престолов" В курсе 0 Скарлетт Йоханссон и Рэйчел Вайс в новом трейлере фильма "Черная Вдова" Юмор 0 Когда девушка не хочет слышать правду? Карьера 0 7 речей, які потрібно зрозуміти, щоб налагодити спілкування з перфекціоністом Секс 0 Ученые: новый вид измены - микро-измена В курсе 0 HBO назвал дату выхода приквела "Игры престолов" Секс 0 Как устроен свинг Карьера 0 Как мужчины не справляются с зарабатывающими женщинами
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.