ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Манеры — визитная карточка мужчины, именно они делают вас неповторимым.

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Як правильно відповідати на запитання дівчини: скільки у тебе було жінок?

03.05.2023 — Юмор
Як правильно відповідати на запитання дівчини: скільки у тебе було жінок?

"Скільки в тебе було до мене?" — одне з найкаверзніших питань у відносинах, бо складно підібрати таку відповідь, яка б усіх влаштувала. Навіть при самих, кхм-кхм, середніх значеннях статевих партнерів, дівчина може вважати вас або незайманим, або бабієм.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Британські психологи заявляють, що не варто жартувати або пропускати питання повз вуха, тому що відповідь може вплинути на бажання знайомої завести з тобою роман.

Вчені нещодавно опублікували дослідження «Sexual History and Present Attractiveness: People Want a Mate with Bit of a Past, But Not Too Much» у The Journal of Sex Research.

У ньому вони опитали майже 200 чоловік і виявили, що привабливість падає і коли у вас занадто багато, і коли у вас мало сексуального досвіду.

Всупереч ідеям про цнотливість та інші традиційні цінності, чоловіки з нульовим сексуальним досвідом здалися не надто привабливими.

Але водночас багатьох відлякали і володарі надто бурхливого сексуального минулого. Тож не радимо на першому побаченні вдавати з себе недоторканних чи, навпаки, хвалитися тим, що спали з половиною жіночого населення свого мікрорайону.

З'ясувалося, що найідеальнішими партнерами виявилися ті, хто мав раніше від одного до шести коханців. А коли їхня кількість досягала 9–11, привабливість потенційних партнерів починала різко знижуватися.

Але попереджаємо: якщо ви опинилися в чоловічій компанії, де кожен робить із себе поручика Ржевського, то така скромна відповідь поховає вашу репутацію.

У таких випадках слід говорити, що на своєму довгому життєвому шляху пізнали всіх жінок, які живуть від Анд до Піренеїв.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Юмор 0 За что мужик не должен извиняться Психология отношений 0 10 признаков надежных отношений, которые помогают вам становиться лучше Внешность и здоровье 0 Кендрик Ламар выпустил кроссовки совместно с Nike В курсе 0 Елайджа Вуд у трейлері фільму «Токсичний месник» В курсе 0 Орландо Блум у трейлері фільму «Кривава права рука» MC Like 0 Incanto выпустил коллекцию ко Дню святого Валентина Секс 0 #говоритмужчина: 41 правило секса Внешность и здоровье 0 Ромео Бекхем став обличчям бренду Puma Психология отношений 0 10 частин тіла, які вкрай рідко удостоюються компліментів В курсе 0 HBO показал новые тизеры "Игры престолов" Карьера 0 5 случаев, когда ты выдаешь слишком много информации Юмор 0 "Счастья, здоровья, а когда внуков ждать?": адские особенности семейного… Звезды 0 Сабріна Карпентер приголомшує в новій кампанії SKIMS Внешность и здоровье 0 13 найдурніших помилок при вживанні алкоголю Юмор 0 #говоритженщина: самые раздражающие привычки мужчин Психология отношений 0 10 типов мужчин, которые ненавистны женщинам Секс 0 10 правил поведения после секса MC Like 0 Сара Сампайо и водные процедуры в июньском Vogue Психология отношений 0 #говоритженщина: что так тянет девушек на романы с женатыми Внешность и здоровье 0 Reebok выпустил коллекцию, вдохновленную фильмом «Парк юрского периода»
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.