ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Богатые все время учатся. Бедные и так все знают.

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Кому жінки не дадуть другого шансу після першого побачення: статистика

06.10.2023 — Юмор
Кому жінки не дадуть другого шансу після першого побачення: статистика

У кожного з нас є в запасі історія про найгірше перше побачення, після якого ви бігли (або від вас бігли), гублячи тапки. Але буває і так, що начебто все йшло непогано, а дівчина після цього занесла вас до чорного списку.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Експерти сервісу знайомств «Мамба», опитавши більше двох тисяч людей, з'ясували, що саме вже при першій зустрічі відвертає настільки, що вони не готові продовжувати знайомство та спілкування з цією людиною.

Отже, абсолютний лідер серед усіх можливих тригерів – неохайність. Більше 65% опитаних більше ніколи не піде на побачення з людиною, яка прийшла в брудному одязі, із сальним волоссям і так далі. Дуже важливий момент – запах: близько 73% жінок не переносять неприємних ароматів.

На другому місці, якщо ви познайомилися в Інтернеті, невідповідність фотографії в анкеті та особи у реальному житті. Може, комусь і подобається зовнішність а-ля Денні де Віто, але якщо було обіцяно Алена Делона, то такий обман ніхто не пробачить.

Ще дівчатам не подобається, якщо молодик надто запальний або вже на першому побаченні зводить усі розмови до сексу. Жадібність теж потрапила до числа червоних прапорів, тож, якщо дівчина сподобалася, не варто ділити рахунок навпіл і тим більше скаржитися на фінансове становище — скигліїв теж дуже не люблять.

«Дивно, але жінок однаково бентежить як сексуальна розбещеність, так і стислість партнера, — кажуть аналітики сервісу. — Тому чоловікам потрібно пройти між Сциллою та Харібдою, щоб завоювати серце нової партнерки».

Цікаво, що чоловічий список тригерів дуже відрізняється від жіночого. Нас дратують дівчата, які не розлучаються зі смартфонами: селфі, дзвінки, фото їжі.

Ще нам не дуже подобається, коли дівчина розповідає про колишнє (жінки до таких розмов ставляться вдвічі терпиміше) і коли вона починає розмірковувати про фемінізм.

 

Чи дадуть другий шанс?

За статистикою, якщо на першому побаченні щось сподобалося, другого можна і не дочекатися.

Принаймні про це заявили 95% жінок та 70% чоловіків. Ті, хто готовий спробувати ще раз, аргументують своє рішення тим, що вперше не є показовим.

Втім, статистика жорстока: з тих, хто спробував побудувати відносини, незважаючи на моменти, що бентежать, до успіху дійшли лише 8%.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Секс 0 Ученые выяснили, как изменились сексуальные привычки молодежи за 20 лет Звезды 0 Обнаженная Хайди Клум для Heidi Klum By Rankin Карьера 0 9 ошибок в жизни, которые ты должен допустить, чтобы укрепить свой характер Внешность и здоровье 0 Які чоловіки живуть довше? Спойлер: «зожніків» серед них немає Внешность и здоровье 0 Як з восьми неочевидних симптомів зрозуміти, що у вас нестача тестостерону MC Like 0 Frankies Bikinis показали весняну колекцію 2024 Автомобили 0 5 распространенных ошибок при зарядке электромобилей и как их избежать Психология отношений 0 Как обмануть женщину по науке: 9 трюков Психология отношений 0 Ученые: женщин больше привлекают мужчины, которые уже состоят в отношениях В курсе 0 Джесси Айзенберг в трейлере черной комедии "Искусство самообороны" Вокруг света 0 В Сеуле открыли кафе, где гости платят за тишину В курсе 0 Саша Лусс в трейлере фильма Люка Бессона "Анна" Вокруг света 0 6 лучших нудистских пляжей мира Психология отношений 0 Пассивный поцелуй - это самое страшное преступление Автомобили 0 Mazda CX-5: по заветам олдскула Внешность и здоровье 0 9 советов, как заставить себя пойти в спортзал В курсе 0 Marvel выпустила первый тизер фильма «Тор: Любовь и гром» Карьера 0 Куди всі поспішають і чому тобі не потрібно гнатися за ними Карьера 0 8 причин перестати надто сильно відкриватися людям Карьера 0 9 признаков того, что ты не готов увеличивать свой доход
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.