ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Успех — паршивый учитель. Он соблазняет умных людей поверить в то, что они никогда не могут проиграть.

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Жіночі недоліки, які ти не помічаєш, коли закоханий

19.01.2023 — Юмор
Жіночі недоліки, які ти не помічаєш, коли закоханий

Психотерапевти повідомляють: якщо чоловік божеволіє від жінки, він прямо-таки засліплений!

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Уяви, що ти вже не на жарт захопився дівчиною і все, про що можеш думати, - це про те, як бачитися з нею частіше, як вона виглядає без одягу і чому так довго відповідає на твої повідомлення.

Погодься, останнє, що тебе турбує, — чи свіжий у неї манікюр, чи давно вона робила стрижку і чому одягла ту саму спідницю на друге побачення.

Будучи закоханим, чоловік сприймає свою пасію цілісно, не розбираючи по кісточках її зовнішність (чи гарні ноги, чи кривить губи при усмішці, чи якісний манікюр).

Сповнений найсвітліших почуттів хлопець обожнює буквально все в дівчині, від ходи до стріляючих поглядів.

Вчені пояснюють це викидом гормону адреналіну, що супроводжує стан закоханості. Саме тому ти червонієш, зіниці у тебе розширюються, а руки тремтять.

Симптоми нагадують наркотичне сп'яніння. Зрозуміло, що за такого стану справ чоловікові вже не до дрібниць, а хочеться досягти мети та заспокоїтися. У цей час він готовий для своєї коханої на героїчні вчинки, іноді шалені та безглузді.

До речі, від любовної томління підшлункова залоза починає працювати набагато активніше, тому навіть може зникнути апетит.

Отже, ось на які деталі її зовнішності, що турбують дівчину, ти абсолютно точно не звернеш уваги, якщо закоханий по вуха:

  • брови не вищипані,
  • на обличчі схопився прищик;
  • трохи випирає живіт;
  • забула зробити педикюр;
  • кінчики волосся посікли.

Однак, якщо дівчина зациклена на тій чи іншій своїй недосконалості, вона почне акцентувати і свою увагу, і увагу хлопця, що може сильно зіпсувати вечір та настрій.

Ще одне нагадування — і ось ти вже згоден, що вона не така ідеальна, як здавалося десять хвилин тому, і розмірковуєш, чи у неї все гаразд із самооцінкою.

Коротше, чоловіки цілком здатні прийняти коханих з усіма перевагами та недоліками (які можна розглянути і пізніше).

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Юмор 0 Як поводитися чоловікові, якщо він знає, що його друг зраджує дружині Звезды 0 Джей Ло снялась в рекламе полностью обнаженной MC Like 0 Девушки Agent Provocateur идут на ужин в одном белье в рождественском кампейне… Звезды 0 Фото дня: Пенелопа Крус для відвертої обкладинки Dust Magazine Автомобили 0 Американский стартап выпустит электрический кроссовер с зарядкой от солнца Юмор 0 Як зрозуміти, що ти привабливий чоловік в очах оточуючих Звезды 0 Алессандра Амбросио оголилась для Jacquie Aiche Вокруг света 0 Порногеография (читай внимательно!), как новый способ выбрать место для отпуска В курсе 0 Apple TV випустив трейлер серіалу «Екстраполяції» із зірковим акторським складом Секс 0 13 удивительных фактов о сексе, которые захочется пpоверить самому Карьера 0 Як поводитися з дуже балакучими людьми Психология отношений 0 #говоритженщина: зачем мужчине деньги? В курсе 0 The Pussycat Dolls воссоединились Карьера 0 7 причин перестати шкодувати про втрачені можливості Юмор 0 9 советов друзей, которые на самом деле только усложнят твою жизнь Звезды 0 Сальма Хайек украсила обложку итальянского GQ Карьера 0 10 примеров, как изменится твоя жизнь, когда ты перестанешь себя ограничивать Вокруг света 0 В Праге открыли отель исключительно для постояльцев с коронавирусом Психология отношений 0 9 переваг життя без стосунків, якщо ти ще не зустрів відповідну дівчину Юмор 0 Как пережить надвигающиеся семейные ужины
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.