ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

В конце концов, между двумя людьми нет ничего важнее, кроме желания быть вместе. Отдавать друг другу всё, что есть, всё, что осталось. Эльчин Сафарли

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Жодних free the nipple: що говорить про дівчину відсутність ліфчика

09.02.2023 — Юмор
Жодних free the nipple: що говорить про дівчину відсутність ліфчика

У світі набирає популярності рух Free the nipple, що закликає жінок відмовлятися від носіння незручних бюстгальтерів і демонструвати соски, що просвічують крізь одяг. Проте психологи не впевнені, що самим дівчатам це піде на користь.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Тільки соцмережі дозволили своїм прекрасним користувачам не замазувати у фотошопі соски на фотографіях, як прийшло неприємне дослідження американських психологів. Зі статті, опублікованої в журналі Evolutionary Behavioral Sciences, дуже однозначно випливає: якщо у дівчини видно соски, люди автоматично сприймають її як дурну і розбещену.

Причому такі висновки зробили як чоловіки, і жінки, яких запросили до участі у дослідженні. На жаль, це говорить лише про те, що наше суспільство все ще перебуває у полоні ґендерних стереотипів.

Професор Університету штату Нью-Йорк Ребекка Берч та її колеги вивчили реакції людей на ереговані соски у жінок на фотографіях. У дослідженні брали участь 234 особи, кожному з них у рандомному порядку показували 12 знімків із розмитими особами. Всі вони були одягнені, але деякі соски були твердими.

Респондентам поставили кілька запитань: «Як вам здається, вона зраджує свого партнера?», «Ця дівчина розумна?», «У неї можуть бути випадкові статеві зв'язки?» Також учасників дослідження попросили загалом розповісти про своє ставлення до дівчини на знімку.

З'ясувалося, що чим очевидніше у жінки крізь тканину проступали соски, тим менш розумною вона здавалася таким, що спостерігав. Здебільшого дівчат підозрювали у безладній сексуальній активності та ставили під сумнів їхні моральні підвалини.

Крім того, всі чоловіки-респонденти відзначили, що напружені соски — це запрошення до сексу, і заявили, що були б не проти провести з такою дівчиною час. Жінки-респонденти розкритикували моделей на знімках, наголосивши, що не стали б із ними спілкуватися.

Вчені зробили висновок, що оточуючих, як правило, не хвилює, від чого у жінки стали соски — від холоду, тертя чи збудження рівень сексуальності образу відразу піднімається. На підставі цього люди схильні виносити різкі судження на адресу людини, навіть якщо незнайомі з нею.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Секс 0 Ученые: секс помогает справиться с сезонной аллергией Психология отношений 0 Ученые: женщин больше привлекают мужчины, которые уже состоят в отношениях Карьера 0 Помилки в поведінці, які псують дружні стосунки Юмор 1 Справочник для начинающих бабников-казанов Звезды 0 Белла Хадид снялась в клипе Offset в бикини Звезды 0 Даутцен Крез для новой рекламной кампании бренда Hunkemoller Карьера 0 Шутить на таможне и еще 30 прекрасных порывов, которые ты никогда не захочешь… Автомобили 0 Microsoft поможет Volkswagen подключить автомобили к облаку Психология отношений 0 5 типов отношений с женщинами, которые ни к чему не приведут Юмор 2 Отвези меня на Мальдивы, и я вся твоя В курсе 0 Вышел первый тизер фильма «Доктор Стрэндж: В мультивселенной безумия» Автомобили 0 Mazda, которой командуешь пальчиком Внешность и здоровье 0 10 причин, почему ты чувствуешь себя старым Психология отношений 0 Почему мужчинам нельзя жить без женщин В курсе 0 Warner Bros. раскрыла дату премьеры сиквела «Джокера» с Хоакином Фениксом Секс 0 3 способи не зіпсувати секс по дружбі В курсе 0 Купити диван-тахту в Україні Секс 0 Налево пойдешь... Самые популярные мифы и факты об изменах Автомобили 0 Названы самые надежные автомобили в мире В курсе 0 Paramount Pictures опублікувала фінальний трейлер "Місія нездійсненна - 7"
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.