ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Самый сложный шаг становится неожиданно легким сразу как только мы его сделаем

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

10 табу на новорічні свята, які допоможуть зробити їх незабутніми

02.01.2023 — Карьера
10 табу на новорічні свята, які допоможуть зробити їх незабутніми

Новорічні свята – це час, який хочеться витратити із задоволенням. Відпочинок, довгоочікувані зустрічі з рідними та близькими, приємні подарунки, можливість зайнятися хобі та яскраві емоції – ось що точно залишить багато теплих спогадів.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Але для того, щоб Новий рік справді пройшов незабутньо, тобі потрібно дотримуватись кількох табу.

 

Не лайся з рідними та друзями

Новий рік – не найкращий час, щоб витрачати нерви на з'ясування стосунків із найближчими. Ваші розбіжності явно можуть зазнати хоч кілька днів, щоб не псувати атмосферу свята.

У вихідні, навпаки, варто знаходити приємні теми для розмови, займатися тим, що допоможе згуртувати вас.

Це сімейне свято, так що постарайся тримати себе в руках не лише заради власного спокою, а й щоб не розчаровувати та не засмучувати своїх близьких.

Повір, ніколи не пізно обговорити неприємний вчинок чи висловлювання, яке тебе образило. Тож відклади все це на потім.

 

Не відволікайся на роботу

Постарайся закінчити всі робочі справи до новорічних свят. В іншому випадку ти не зможеш розслабитись і нормально відпочити, тому що твої думки будуть постійно зайняті.

По можливості не заглядай у робочі чати, не перевіряй електронну пошту, особливо у новорічну ніч. Свята – час для повноцінного відпочинку.

До речі, якщо в тебе вийде не лише вчасно закрити всі дедлайни, а й звільнити собі перші кілька днів після новорічних вихідних від шаленого навантаження – ти будеш вдячний собі.

Так ти уникнеш сильного стресу при переході від відпочинку до своїх робочих обов'язків.

 

Не марнуй час на те, що не приносить тобі задоволення

Серйозно, вистачить витрачати свій дорогоцінний час на ті заняття, які не приносять тобі задоволення. Період свят має запам'ятатися приємними подіями та довгоочікуваними зустрічами.

Все, що не вписується в твої поняття про цікаве проведення часу, по можливості має бути викреслено зі списку справ.

Більше розслабляйся, веселись та насолоджуйся щасливими моментами.

 

Не ухвалюй рішення на емоціях

Ніколи не варто приймати рішення на емоціях. Новий рік – це період, коли ти можеш припуститися багато помилок: як незначних, так і серйозних, що впливають на твоє майбутнє.

Не поспішай, не дозволяй собі виносити вердикт на основі своїх внутрішніх відчуттів. Керуйся насамперед холодним розумом.

Якщо ти розумієш, що зараз не можеш прийняти рішення – попроси почекати з відповіддю. Це набагато надійніше, ніж підганяти себе.

 

Не спілкуйся з негативними людьми

Хоча б на час новорічних свят обмежити своє спілкування з негативними людьми.

Намагайся не виходити з ними на зв'язок і не зустрічатися з ними. А якщо ні, то твої спроби добре відпочити і набратися сил будуть приречені на провал.

Негативні люди за будь-яких обставин акцентуватимуть свою і твою увагу лише на мінусах.

Навіть якщо свято пройшло справді добре, будь впевнений, привід для невдоволення знайдеться однаково.

 

Не будуй ніяких очікувань

Чим більше у тебе очікувань щодо майбутнього свята – тим більше розчарувань чекатимуть на тебе попереду.

Все просто – очікування мають властивості не збуватись. Коли ти вже налаштував себе на щось, миритись з тим, що за фактом реальність буде іншою – неприємно.

Крім того, ти ніколи не можеш передбачити, як складатимуться обставини і що робитимуть оточуючі.

Ніхто не зобов'язаний відповідати твоїм очікуванням, пам'ятай про це. Вчися бути вдячним тому, що відбувається у твоєму житті, і не засмучуйся, якщо щось іде не за твоїм планом.

 

Не забувай стежити за своїм здоров'ям

Так, новорічні свята – чудовий час, щоб виспатися, перепробувати усі улюблені страви, пропустити заняття у залі.

Але не забувай, що організму доведеться справлятися із надмірним навантаженням, звикати до нового режиму.

Не можна перестаратися у розслабленні: чим більше ти собі дозволяєш, тим негативнішими можуть бути наслідки. Наприклад, різкий набір ваги, збитий режим, отруєння, втрата форми тощо.

Відпочивай, але стеж за тим, щоб комфортно було не тільки тобі, а й твоєму організму. Не треба йти на крайнощі, свято вірячи в те, що кілька днів нічого суттєво не змінять.

 

Не нав'язуй свою думку

У новорічні вихідні намагайся не вступати ні з ким у суперечки. Кожна людина має свої пріоритети, свій погляд на те, як відзначати свято, свої плани на відпочинок і так далі.

Якщо вони з якоїсь причини викликають у тебе негатив – тобі проблема. Людина може не хотіти святкувати, може зустрічати Новий рік поодинці, може виїхати за місто, щоб побути поза зоною доступу.

Все, що тобі залишається, - прийняти його бажання і дозволити йому робити те, що він хоче. Нікому не нав'язуй свою думку.

Ти все одно нічого не досягнеш ні тиску на співрозмовника, ні спроби переконати його за допомогою аргументів. Не псуй свято собі та оточуючим, зберігай спокій та відповідай лише за свій комфорт.

 

Не намагайся контролювати все

Часом потрібно просто змусити себе розслабитися і дозволити навколишній дійсності дивувати тебе.

Звичайно, ти можеш намагатись все контролювати, але навряд чи це в тебе вийде. Ти тільки дарма витратиш свій час і нерви, так і не досягши свого.

Задумайся: навіщо тобі взагалі тримати все під контролем.

Дай життю шанс порадувати тебе несподіваними обставинами, новими можливостями чи приємними сюрпризами. Це точно залишить багато теплих спогадів про свято.

 

Не заощаджуй на собі та своїх емоціях

У свята ти витрачаєш багато грошей, часу та енергії на те, щоб порадувати своїх рідних та близьких. При цьому ти можеш забувати, що робити щасливим потрібно ще й самого себе.

Не треба економити на своїх потребах і бажаннях. Новий рік - це вагомий привід розслабитися, сходити до улюбленого кафе або ресторану, придумати для себе цікаве проведення часу.

Якщо щось приносить тобі задоволення, заряджає енергією і допомагає по-справжньому відпочити і перезавантажитися – воно коштує фінансових витрат.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Автомобили 0 Volvo предлагает менять машину каждые два года Гаджеты 0 Samsung представил Galaxy S9 Звезды 0 Сексуальная русалка Ники Минаж в новом клипе "Bed" Карьера 0 7 признаков того, что ты безотказный человек Внешность и здоровье 0 10 способов повысить уровень тестостерона Карьера 0 5 типів характерів людей та їх мотивація В курсе 0 Энтони Хопкинс в трейлере "Король Лир" Секс 0 20 странных сексуальных фетишей, узнав о которых ты захочешь улететь с этой… Карьера 0 7 доказательств, что без мата жить нельзя Секс 0 Что нужно знать о разных способах достижения женского оргазма Звезды 0 Хайди Клум вспомнила 90-е в новой откровенной съемке Юмор 0 Как быть, если девушка приедет к вам на ночь? Карьера 0 Как понять, что ты достиг предела Вокруг света 0 14 новых туристических направлений 2017 В курсе 0 Netflix выпустят документальный фильм про Неймара Карьера 0 15 ужасных фактов, которые ты захочешь поскорее забыть Внешность и здоровье 0 8 вещей, которые не так болезненны, как мы себе это представляем Автомобили 0 9 вредных привычек, которые изнашивают мотор твоего автомобиля Звезды 0 12 сексуальных девушек Украины для календаря журнала XXL MC Like 0 Миссис Украина 2013 Богдана Назарова на обложке журнала XXL
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.