ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Поражение — это просто возможность начать сначала, и на этот раз — более разумно.

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

4 поради, які допоможуть подолати будь-які життєві труднощі

30.04.2024 — Карьера
4 поради, які допоможуть подолати будь-які життєві труднощі

Щоб упоратися з проблемами зі здоров'ям, економічними кризами чи сімейними негараздами, необхідно розвивати психологічну стійкість.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

 

Прийміть реальність

Прийняття означає згоду. Просто треба визнати, що та чи інша подія — це факт, що відбувся. Упираючись і повторюючи, що цього не мало статися, ви тільки марно витрачаєте час і сили. Прийнявши те, що відбувається, ви зробите перший крок для того, щоб знайти вихід із ситуації.

Подайте пробку на дорозі. Одна людина думатиме: «Як же несправедливо! І чому це завжди трапляється зі мною?». Він почне злитися, нервувати і лаятись з іншими водіями.

Психологічно стійка людина просто нагадає собі: «Щодня дорогами їздять мільйони машин, природно, що час від часу будуть пробки». Таке ставлення до того, що відбувається, допоможе зберегти спокій. Така людина включить подкаст і чекатиме, коли рух відновиться.

Щоб ухвалити реальність, потрібно зрозуміти, що ми можемо контролювати, а що ні. У ситуаціях, на які ви ніяк не можете вплинути, постарайтеся контролювати себе.

 

Перестаньте жаліти себе

Прийняття реальності допоможе впорядкувати думки та почуття. Це ключ до продуктивної поведінки. Те, як ми поводимося, зіткнувшись із якоюсь проблемою, визначає, наскільки швидко ми знайдемо її вирішення.

Навіть якщо наша проблема рішенню не піддається (наприклад, втрата близької людини), ми все одно щоразу вибираємо, як реагувати на те, що сталося.

Не варто вдаватися до жалю до себе. Вона не дозволить вам рухатися далі і зовсім позбавить сили духу. Запитайте себе: «Що я можу зробити зараз, щоб якось допомогти собі?». Можливо, вам доведеться подолати свій страх або зробити щось неприємне. Головне – діяти.

 

Контролюйте сумні думки

Розум може бути і нашим найкращим союзником, і нашим найлютішим ворогом. Якщо ви дозволите негативним думкам заволодіти собою, ви просто не зможете нічого робити.

Думки на кшталт "У мене це ніколи не вийде" або "Я більше і хвилини не винесу" завадять вам досягти поставленої мети. Тому намагайтеся помічати, коли ваші думки стають надто песимістичні.

Якщо відчуваєте, що панікаєте, подумайте, що б ви сказали, якби в такій ситуації опинився ваш друг. Напевно, ви б підбадьорили його і запевнили, що в нього все вийде.

 

Тренуйте психологічну стійкість заздалегідь

Кризова ситуація — не найкращий час, щоб починати розвивати психологічну стійкість. Це потрібно робити заздалегідь.

Ви ж не чекатимете, коли вам знадобиться підняти щось важке, щоб почати качати м'язи? Навряд вам допоможе, якщо ви візьметеся тягати залізо за п'ять хвилин до того, як пересунути диван. Але, нарощуючи сили поступово, ви зможете підняти більшу вагу.

Те саме можна сказати і про психологічну стійкість. Щоб вистачило сили духу подолати життєві труднощі, тренуйте її щодня.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Disney анонсировали три новых фильма "Звездных войн" В курсе 0 Джейсон Стейтем и Хью Грант на первых кадрах нового фильма Гая Ричи В курсе 0 Уельс - Іран: прогноз на матч, огляд ставок і коефіцієнтів Карьера 0 5 вещей, которые нужно знать о жизни к 30 годам В курсе 0 Netflix показав новий трейлер «Дістати ножі - 2» Автомобили 0 Рейтинг автомобилей, которые владельцы не хотят продавать даже через 15 лет В курсе 0 Том Харди и Вуди Харрельсон в трейлере фильма «Веном 2» Звезды 0 Ким Кардашьян и ее белые стринги в откровенной фотосессии Карьера 0 14 вещей, которые не стоит говорить во время собеседования Карьера 0 6 способів зрозуміти, що робить тебе нещасним Звезды 0 Емілі Ратаковські для відвертої рекламної кампанії Inamorata Психология отношений 0 Почему лучше быть одиноким, чем с неподходящим человеком Юмор 0 10 комплиментов, которые нам не хочется слышать Автомобили 0 Самые глупые вещи, которые делают водители зимой Психология отношений 0 9 причин, чому стосунки з дівчиною викликають у тебе роздратування Карьера 0 12 признаков, что у тебя хорошее воспитание Психология отношений 0 7 признаков, что твоя девушка верна тебе и нет поводов для ревности В курсе 0 Вышел трейлер новой части «Крика» Внешность и здоровье 0 Tyler, the Creator выпустил самую необычную модель Converse В курсе 0 Перші кадри другого сезону «Гри в кальмара»
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.