ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Живи так, будто этот день — последний, и однажды так оно и окажется. А ты будешь во всеоружии. Джордж Карлин

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

9 ознак, що ви дійсно розумна людина

17.01.2024 — Карьера
9 ознак, що ви дійсно розумна людина

Чи справді розумний чи тільки здається таким? Деякі люди вміють вчасно повернути в розмову хитромудрий термін, легко підтримують будь-яку тему і добре сходяться з людьми.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Але це зовсім не говорить про те, що вони дійсно мають незвичайну ерудицію.

 

Ви цікавитесь

Психологи кажуть, що цікавість вирізняє по-справжньому розумних людей. Адже розум — це не лише здатність досконало розбиратися виключно у своїй професійній сфері, обмежуючись досить вузькою галуззю. Ерудити цікавляться буквально всім поспіль, вони мають дуже широкий кругозір.

Відомо також, що цікаві діти в школі набагато частіше одержують високі оцінки, ніж їх байдужі однолітки. А ще вони краще запам'ятовують різну інформацію.

Доктор Маттіас Грубер, нейробіолог із Каліфорнійського університету в Девісі, пояснює цей феномен так: цікавість тренує мозок, допомагаючи йому вивчати та зберігати найрізноманітніші відомості.

Крім того, допитливий розум відрізняється винахідливістю – завжди знайдуться креативні ідеї та нетривіальні шляхи вирішення проблем.

 

Ви - усвідомлена людина

Інтелектуали не схильні недооцінювати чи переоцінювати себе, вони чітко уявляють, яке місце посідають у цьому світі. А ще вони добре розуміють свої почуття, логіку мислення та моделі поведінки.

 

Ви - скептик

Розумна людина завжди перевіряє інформацію, розуміючи, що джерело джерела не відрізняється, у кожного є своя мотивація та вигода. Зазвичай інтелектуали здатні тверезо оцінювати ситуацію та можуть розглянути її з різних боків.

 

Ви бачите закономірності

А ще вам важливі причинно-наслідкові зв'язки та прямі докази, а не домисли.

Ви можете аналізувати ситуацію, оцінювати різні чинники, які впливають на неї, розумієте, звідки ростуть ноги. Ви звертаєте увагу навіть на дрібниці та намагаєтеся оцінювати їх об'єктивно.

 

У вас чудове почуття гумору

Ерудити відрізняються кмітливістю, багатим словниковим запасом і люблять грати словами.

А для того, щоб розсмішити іншу людину, потрібна когнітивна гнучкість — уміння миттєво обробляти інформацію та видавати реакцію.

До речі, деякі дослідження доводять, що любителі жартів «почорніше» можуть похвалитися високим вербальним та невербальним інтелектом.

 

Ви знаєте не все

Ви віддаєте повне уявлення про те, що всі ваші знання про світ неповноцінні та дізнатися про все неможливо. І ви не боїтеся зізнатися, що не в курсі чогось.

 

Ви адаптивні

Гнучкість також свідчить про високий інтелект. Це означає, що ви природжений дипломат, можете порозумітися з будь-яким співрозмовником і підлаштуватися до ситуації.

 

Ви знаєте про «сірі зони»

Деякі життєві ситуації називаються сірими зонами — коли правильне рішення прийняти просто неможливо. Це означає, що від обставин залежить дуже багато, і немає сенсу шукати чітку відповідь прямо зараз. Розумна людина може з цим примиритись.

 

Ви не любите розмови про погоду

Світські розмови ні про що просто, щоб не мовчати, вас дратують. Здається, що існує мільйон цікавих тем, які можна обговорити, але дехто чомусь цього не робить.

Інтелектуалам подобається дискутувати, розглядати ту чи іншу проблему з різних сторін, розмовляти по суті.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
MC Like 0 Систин Сталлоне в эротическом видео журнала Love MC Like 0 День десятый: Тейлор Хилл для журнала LOVE Секс 0 Самые умные порноактрисы Карьера 0 9 вчинків, які перетворюють твоє життя на хаос Внешность и здоровье 0 Градация алкоголя по степени вредности Юмор 0 Чому ми сваримося з рідними на святах і як цього уникнути Карьера 0 7 самых неудачных вопросов на собеседовании Вокруг света 0 В Лондоне открыли паб, где километраж пробежки можно обменять на пиво Карьера 0 8 помилок, які саботують твоє фінансове майбутнє Карьера 0 10 способів, за допомогою яких варто почати змінювати своє ставлення до життя Юмор 1 Справочник для начинающих бабников-казанов Звезды 0 Puma выпустили кроссовки с петлей для карандаша В курсе 0 Лілі-Роуз Депп та The Weeknd в новому трейлері серіалу «Кумир» Внешность и здоровье 0 Согласны ли женщины с тем, что «мужчины только расцветают с возрастом» Юмор 2 Отвези меня на Мальдивы, и я вся твоя Юмор 0 Чому жіноча ініціатива у відносинах - це кайф Психология отношений 0 На какие темы общаться с девушками, чтобы не попадать во френдзону Карьера 0 5 ключових факторів, без яких неможливо досягти мети Внешность и здоровье 0 Як швидко позбутися перегару Психология отношений 0 8 принципов решения конфликтов, которые помогут тебе сохранить отношения
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.