ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Когда долго смотришь на море, начинаешь скучать по людям, а когда долго смотришь на людей – по морю. Харуки Мураками

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Як пережити новорічні вихідні і не збожеволіти

04.01.2023 — Карьера
Як пережити новорічні вихідні і не збожеволіти

Новорічні вихідні дуже підступні. Усім здається, що це безтурботний час свята та щастя, але насправді це чи не найважчий період року.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Тому що за вікном 12 годин стоїть темрява, а решта часу — сіре небо. Люди відчувають сильний стрес через витрати великої кількості грошей на подарунки та подвійний стрес через жахливі подарунки від «Таємного Санти». І ми вже мовчимо про переїдання та «перепивання».

Через все це більшість людей на свята відчувають набагато більше негативних емоцій і стресу, ніж на роботі.

Тому ми підготували 4 поради, як пережити новорічні вихідні і не збожеволіти.


Сімейні проблеми

Новий рік – час, коли сім'ї збираються разом. І це може обернутися кошмаром, коли святкове застілля скотиться до з'ясування стосунків. Старші критикують молодших за те, що вони не так живуть, а молодші у відповідь згадують дитячі образи.

Найпростіший варіант цього уникнути — зібрати волю до кулака і не піддаватися на провокації, а також активно практикувати ненасильницьке спілкування.

Це така концепція, яку у 50-х роках минулого століття винайшов американський психолог Маршалл Розенберг.

Її суть у тому, щоб спілкуватися таким чином, щоб уникати захисних агресивних реакцій, які можуть зачіпати інших. А ще такий підхід допомагає співпереживати, чути глибинні потреби — свої та інші.

 

Зимова нудьга

Різні дослідження показують, що холодна та темна погода негативно впливає на людину. Страждають багато сфер: від пам'яті до вироблення серотоніну.

Найпростіший варіант позбутися зимової хандри - це полетіти на якийсь час у спекотні та сонячні країни. Але якщо в тебе немає такої можливості - нічого страшного, дотримуйся кількох наших рекомендацій і буде не так сумно:

  • Більше спи. Лягай спати до півночі і провітрюй перед сном приміщення. 
  • Зроби перестановку та додай фарб. Відмінний привід наклеїти шпалери на бетонну стіну, яку ти підготував до ремонту три роки тому!
  • Не сиди вдома! Найчастіше проводь на вулиці, щоб хоч трохи заповнити дефіцит сонячного світла. А ще частіше зустрічайся з друзями, заводь знайомства і ходи на заходи. А якщо ти інтровертний інтроверт – хоча б подзвони комусь по Zoom.
  • Хобі. І не важливо, що це: живопис на під'їзних стінах, чечітка посеред ночі або колекціонування дохлих синиць — найголовніше віддаватися цьому цілком і повністю.
  • Правильно харчуйся. Про це трохи нижче.

 

Переїдання

І хоч наїдатися до відвалу майонезними салатами — це традиція, все ж таки ми радимо її не дотримуватися.

Тому що це загрожує не тільки зайвою вагою, але й проблемами з печінкою, шлунком та серцево-судинною системою. 

 

Завищені очікування

У багатьох є нездорова тенденція виділитися і натомість оточуючих. У них має бути найкрасивіша ялинка, найдорожчі подарунки, найдорожчі гірлянди та найзадоволеніші гості.

Зрештою, всі ці перфекціоністи проводять свята з кислою міною, тому що «все пішло не так».

Натомість краще насолодись моментом і пам'ятай, що найкраще — ворог хорошого. А ще що, Новий рік — це насамперед час відпочинку, а не зайвого клопоту.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Внешность и здоровье 0 Рэпер Томми Кэш и Adidas создали самые длинные кроссовки в мире Карьера 0 Законы выживания в суровом мужском коллективе Автомобили 0 11 автомобилей от неавтомобильных брендов В курсе 0 Ліам Хемсворт та Рассел Кроу воюють на Філіппінах у трейлері «Території зла» Внешность и здоровье 0 Ох уж этот непревзойдённый запах власти! MC Like 0 Вот как выглядит новая солистка "ВИА Гра" Ольга Меганская Карьера 0 Разумно ли посвящать свою жизнь одной профессии В курсе 0 Кит Харингтон присоединится к вселенной Marvel Внешность и здоровье 0 Что могут сказать о мужчине напитки, которые он заказывает в баре Секс 0 Ученые нашли замену сексу Психология отношений 0 Приёмы воспитания, или как женщины добиваются своего Юмор 0 Переводчик с женского или 22 фразы женщин и что они на самом деле означают В курсе 0 Дэниел Крейг расследует убийство в трейлере "Ножи наголо" В курсе 0 Хоакін Фенікс у першому трейлері фільму «Наполеон» Карьера 0 Чому ти багато працюєш, але нічого не встигаєш? Юмор 0 9 жалких попыток найти себе женщину В курсе 0 Где и для чего применяются налобные фонари? Психология отношений 0 6 причин, через які ти можеш позбутися поваги своєї дівчини Внешность и здоровье 0 10 принципов осторожного обращения с алкоголем Звезды 0 Памела Андерсон в новой рекламной кампании Coco de Mer
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.