ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Никто никогда мне не говорил о том, что я красивая, когда я была маленькой девочкой. Всем маленьким девочкам следует говорить о том, что они красивы, даже если они таковыми не являются. Мэрилин Монро

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

6 типів розлучень, які доводиться переживати у житті

01.03.2024 — Психология отношений
6 типів розлучень, які доводиться переживати у житті

Кожне розставання змушує відчувати серйозний душевний біль. Вони приносять розчарування, смуток, сумніви у собі, небажання довіряти будь-кому.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Але є кілька найгірших типів розлук, які ти можеш зустріти на своєму життєвому шляху.

 

Те, на яке ти не очікував

Неприємно, коли у відносинах все здається ідеальним, ви проводите багато часу разом, і ти думаєш: «Краще просто бути не може!». А потім зовсім раптово дівчина говорить тобі про те, що йде. Її слова б'ють під дих і змушують відчувати, що світ руйнується.

Таке розлучення часто призводить до різкого зниження самооцінки, бажання закритися від усього світу, гострого відчуття самотності та несправедливості.

У такий момент починаєш копатися в собі і звинувачувати себе за те, що сталося, навіть якщо справа зовсім не в тобі. І це дуже важко пережити.

 

Те, де ти перебуваєш у підвішеному стані

Неприємно виявитися покинутим, коли не знаєш, що так сталося. Тебе просто водять за ніс і залишають у підвішеному стані, змушуючи переживати безліч неприємних почуттів.

Наприклад, дівчина може підтримувати з тобою зв'язок по телефону, але постійно відмовлятися бачитися наживо. Або що гірше, вона не оголошується по кілька днів, а потім, як ні в чому не бувало, повертається в твоє життя.

Але, на жаль, уже не з тими намірами та почуттями, що були раніше. Тобі залишається тільки гадати, що пішло не так і чим ти це заслужив.

Це змушує сумніватися в собі і відчувати справжній біль, найчастіше навіть більший, ніж якби ти отримав звістку про розлучення у формі чіткого та зрозумілого повідомлення.

 

Те, де тебе зрадив найкращий друг

Не тільки розставання з дівчатами приносять біль. Втрата друзів, особливо коли вона сталася через їхню зраду, — великий удар, який змушує негативні емоції вирувати в душі.

Це страшенно боляче, коли втрачаєш кращого друга, якому довіряв. Це може по-справжньому зламати і підірвати почуття довіри всім оточуючим людям. Але немає сенсу сумувати за тими, хто тебе зрадив.

Дозволь їм піти, сфокусуючись на спілкуванні з тими, хто піклується про тебе і хоче бути твоїм другом, прикладаючи для цього зусилля.

І не звинувачуй себе — у більшості випадків зрада є свідомим вибором того, хто його здійснив, і жертва в цьому зовсім ні до чого.

 

Те, де тебе кинули неформально і невимушено

Розлучення з кимось через соціальні мережі — один із найобразливіших і найнеприємніших вчинків.

Людина, хто її робить, не вистачає навіть елементарної порядності для того, щоб сказати про своє рішення особисто. І повір, тобі точно буде краще без нього.

Таке розлучення можна вважати подарунком, який допоміг побачити справжню особу того, хто про неї повідомив. Він просто боягуз, з яким не варто мати справи.

Отже, зроби глибокий вдих і нагадай собі, що порядна людина завжди поважатиме тебе настільки, щоб відкрито і чесно розповісти про свої почуття замість того, щоб шукати «легкий шлях».

 

Те, де розставання затягується

Розставання, які здаються занадто довгими і змушують тебе почуватися стомленим, дратують і приносять багато болю.

Ти намагаєшся покласти край всьому, але здається, що ти просто граєш з іншою людиною в гру, якій немає кінця, наприклад колись розбігаєшся, то сходишся зі своєю колишньою в надії все виправити, але не бачиш жодного результату.

Ти опиняєшся в нескінченному ланцюжку розмов, не знаючи, що вони так ні до чого не приведуть.

Ти намагаєшся покласти всьому кінець, але водночас сподіваєшся, що цього не станеться. І це виливається у другі, треті, десяті шанси на відродження відносин, що закінчуються крахом.

Не варто вдаватися до такого мазохізму, особливо якщо бачиш, що людина не намагається зробити нічого, щоб лишитися поряд з тобою. Постав чітку точку у відносинах з ним, адже не всі люди заслуговують навіть на другий шанс, не кажучи про щось більше.

 

Те, в якому ти швидко став надто серйозним

Нерідко вільні стосунки або пригоди на одну ніч змушують тебе відчути щось більше, ніж просто швидкоплинний потяг до дівчини.

Ти закохуєшся по вуха, але, на жаль, не взаємно. І коли, помітивши твою серйозність, дівчина говорить про розставання, ти відчуваєш сильний душевний біль, а також розчарування.

Ті самі емоції з'являються, якщо розумієш, що твої очікування не збігаються з очікуваннями тієї, з ким перебуваєш у стосунках.

Ви просто не можете жити на одній хвилі, що призводить до замішання та образ. І в цьому випадку розлучення також приносить велику біль.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Психология отношений 0 Как стать для неё «настоящим мужчиной» В курсе 0 Вышел последний трейлер о жуткой медсестре Рэтчед Секс 0 5 самых потаенных эротических фантазий, в которых настоящий мужик ни за что не… MC Like 0 Agent Provocateur представил новую кампанию В курсе 0 Вещь дня: веганские презервативы Секс 0 Как предпочитают заканчивать половой акт женщины и как мужчины Секс 0 8 способов, как оргазм может улучшить твое здоровье Психология отношений 0 Что делать, если изменила жена Внешность и здоровье 0 Ознаки того, що ти перестав дбати про себе В курсе 0 Создан сервис, который имитирует ваш отпуск на фотографиях Карьера 0 20 признаков того, что у тебя сухое чувство юмора В курсе 0 Джеки Чан в трейлере технотриллера "Кровоточащая сталь" MC Like 0 Agent Provocateur показали коллекцию белья ко Дню святого Валентина Юмор 0 Почему пора перестать верить в миф об альфа-самце Карьера 0 7 знаковых изобретений 2020 года, которые ты пропустил Карьера 0 10 привычек обиженных на жизнь людей, и как не стать одним из них Психология отношений 0 12 мужских привычек, которые могут быть хуже измены В курсе 0 Самые популярные онлайн развлечения этой зимы 2022 Гаджеты 0 Вещь дня: стулья, которые помогут решить проблему менспрединга Юмор 0 Как заставить девушку научиться готовить
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.