ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Богатые все время учатся. Бедные и так все знают.

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

3 причини, чому ми вважаємо за краще грубий секс

10.05.2023 — Секс
3 причини, чому ми вважаємо за краще грубий секс

Це часто стає сюрпризом, іноді приємним, інколи ж не дуже. Дівчина, якій ти боявся сказати грубе слово, у ліжку перетворюється на агресивну дикунку і витворює таке, що ти навіть і припустити не міг.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

А сам? Чи траплялося так, що тобі не потрібні були прелюдії, романтика та інший антураж? Настрій такий, що треба жорсткіше - для емоційної розрядки.

Взагалі жорсткий секс завжди вважався проявом агресії. Але американські вчені дійшли іншого висновку. Вони знайшли три альтернативні причини, через які ми грубо поводимося в інтимні моменти.


Ревнощі

Вчені поки що так і не змогли пояснити, що рухає людьми в такі моменти. Можливо, підсвідоме бажання «покарати» сексуального партнера за свої переживання чи потребу фізично домінувати, щоб довести самому собі, що ти точно кращий за той хлюст, який якогось біса підвіз твою подружку з роботи.

"Ревність може бути мотивацією для чоловіків, але, як показує наше дослідження, жорсткий секс часто буває ініційований обома сторонами", - кажуть автори дослідження Ребекка Берч та Кетрін Селмон.

При цьому дослідники зазначили, що нерідко жорсткий секс трапляється у пар, які якийсь час були в розлуці, що посилило ревнощі.


Порнографія

На думку дослідників, фільми для дорослих – одне з основних джерел ідей для спальні. На замітку беруть і досить грубі моменти, забуваючи, що порно — це насамперед кіно зі своєю гіперболізованою «художньою складовою», а не прямим керівництвом до дії.

Вчені відзначили: ті, хто захоплюється гарячим відео, більше схильні до жорсткого сексу. Щоправда, із застереженням: вони не стверджують, що впливає саме на перегляд.

«Насамперед порнографію як джерело ідей використовують молоді люди, – кажуть дослідники. — Але й у людей старшого віку з'являється бажання спробувати щось із того, що вони бачили у фільмах. Хоча вони усвідомлюють, що порнографія — це не точне відображення реальності».

 

Бажання спробувати щось нове

Опитавши безліч людей та проаналізувавши більш ранні дослідження, вчені з'ясували: ті, хто практикує жорсткий секс, люблять інші нестандартні сексуальні практики. Наприклад, використовують секс-іграшки, групові формати, кохаються в громадських місцях.

У результаті автори дослідження прийшли до висновку: грубість у ліжку частіше пов'язана з бажанням урізноманітнити сексуальне життя, ніж з агресією.

"Наші дані показують, що люди прагнуть до різноманітності сексуальних відносин", - підсумували дослідники.

Комментариев: 0 Источник: MEN'S CULT - Мужской Журнал

Теги:   #секс#любовь#м+ж#советы#

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Внешность и здоровье 0 Часы Patek Philippe - чувство вкуса и практичность использования В курсе 0 Вышел новый трейлер хоррора "Хеллоуин убивает" Звезды 0 "Ангелы" Кэндис Свэйнпоул и Марта Хант для 25 Magazine Секс 0 Подсказки для потрясающего секса Секс 0 10 вещей, которые НЕЛЬЗЯ делать сразу после секса Секс 0 6 способов сделать секс ещё лучше В курсе 0 Джаред Лето в трейлере фильма «Морбиус» по комиксам Marvel В курсе 0 Marvel показала трейлер «Секретного вторжения» В курсе 0 Кейт Бланшетт у першому трейлері фільму «Бордерлендс» Психология отношений 0 Ученые: женщины заставляют некрасивых мужчин тратить больше денег Секс 0 Ученые: назван способ достижения множественного оргазма Юмор 0 Всё, что ты теряешь, начиная с кем-то жить Звезды 0 Ким Кардашян украсила обложку Richardson Magazine MC Like 0 Девушки на пляже в лукбуке Hawkers Звезды 0 Хейлі Бібер у святковій кампанії Calvin Klein Психология отношений 0 Какие проверки может устроить твоя девушка и как их пройти В курсе 0 Первый трейлер «Американской истории преступлений» о Билле Клинтоне и Монике… Вокруг света 0 Приложение дня: звуки Нью-Йорка MC Like 0 Самые горячие моменты Нины Агдал в одном видео Карьера 0 10 способов, которыми ты сам себя делаешь несчастным
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.