ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Иногда нужно идти вперед, оставляя в прошлом людей, пусть даже тех, ради которых ты когда-то жил

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

5 порад, які підбадьорять секс після 50 років

18.07.2023 — Секс
5 порад, які підбадьорять секс після 50 років

Чи знаєте ви, що секс після п'ятдесяти не лише можливий, а й життєво необхідний? Дослідження показали: низька сексуальна активність у віці негативно впливає стан як сечостатевої системи, а й когнітивні функції. Простіше кажучи, що мінімум сексу — максимум шансів на деменцію.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Але при цьому нерозумно заперечувати, що з погляду фізіології 50 років — це давно не двадцять. З віком лібідо знижується, і це погіршується низьким рівнем тестостерону, еректильною дисфункцією, іншими проблемами зі здоров'ям.

Як все-таки вести активне та приємне сексуальне життя незалежно від цифр у паспорті?

Ось п'ять порад від уролога з Університету Меріленд Рене Малік.

 

Практикуйте ранковий секс

Рівень тестостерону в організмі залежить від часу доби та співвідноситься з циркадними ритмами. Найвища його концентрація в ранкові години, а надвечір вона поступово знижується.

Тобто максимальний сексуальний потяг у вас буде одразу після пробудження. До того ж увечері ви будете не таким утомленим.

 

Не чекайте негайного збудження

З віком спонтанного бажання стає все менше, і вам вже недостатньо просто побачити гарну фігуру, щоб негайно збудитись.

Але це не означає, що ви більше не реагуєте на сексуальні стимули, просто процес займе трохи більше часу.

Лікар радить приділяти увагу прелюдії та насолоджуватися їй якомога довше до самого сексу.


Експериментуйте

З віком оргазму доводиться чекати довше. Причин багато: як низький рівень тестостерону, що призводить до затримки еякуляції, і зниження чутливості статевих органів.

«Я завжди говорю своїм пацієнтам, що в такому разі потрібно експериментувати з предметами, які можуть активувати області спинного мозку, які відповідають за чутливість, — каже доктор Малік. — Це можуть бути секс-іграшки, лубриканти чи навіть БДСМ-аксесуари».


Будьте оптимістом

«Мозок – найпотужніший орган, який бере участь у сексі, – каже доктор Малік. — То використовуйте його».

За словами лікаря, одне з досліджень показало: люди, які з оптимізмом ставляться до свого інтимного життя, займаються сексом частіше та отримують від нього більше задоволення.

 

Шукайте альтернативу

Проблеми зі здоров'ям можуть стати на заваді традиційному сексу, але є й інші способи отримати задоволення, поки ви проходите курс лікування.

Якщо ви з коханою налаштовані на збереження сексуального життя, можна пробувати різні варіанти стимуляції та досягнення оргазму.

Комментариев: 0 Источник: MEN'S CULT - Мужской Журнал

Теги:   #секс#любовь#м+ж#советы#

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Внешность и здоровье 0 Nike и Mcdonald's выпустили кроссовки Карьера 0 17 сущих пустяков, которые сделали нашу жизнь крутой, а мы этого и не заметили Автомобили 0 Microsoft поможет Volkswagen подключить автомобили к облаку Юмор 0 Де познайомитись із жінкою сьогодні Секс 0 Евфрат из спермы, онан и прижигание клитора: история мастурбации Карьера 0 Финансовый кризис? Как вместе с работой не потерять еще и девушку Карьера 0 Как не разориться от коронавируса. 20 советов для всех, кому не плевать на свои… В курсе 0 Том Холланд и Роберт Паттинсон в трейлере драмы "Дьявол всегда здесь" Секс 0 15 способов привнести в секс нотку извращенности и не прослыть маньяком Секс 0 Проститутки: самая подробная классификация В курсе 0 Бенедикт Камбербэтч в трейлере фильма "Курьер" В курсе 0 Амбассадором Victoria's Secret впервые стал мужчина Секс 0 Как заниматься сексом в кинотеатре? Гаджеты 0 Sony представила "свеженькие" смартфоны Секс 0 13 удивительных фактов о сексе, которые захочется проверить самому Психология отношений 0 8 міфів про хімію між людьми, які псують все Секс 0 Ученые: 3 условия, при которых женщина гарантированно достигнет оргазма Автомобили 0 8 худших тенденций в новых автомобилях Секс 0 Ради этой позы научитесь себя сдерживать Карьера 0 7 причин, через які ти продовжуєш терпіти невдачі в тому, що робиш
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.