ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Грамм собственного опыта стоит дороже тонны чужих наставлений Махатма Ганди

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Очі, мозок, ромб Міхаеліса: 8 найнесподіваніших ерогенних зон

27.10.2022 — Секс
Очі, мозок, ромб Міхаеліса: 8 найнесподіваніших ерогенних зон

Якщо ти давно вже знайшов у коханій точку G, а вся любовна прелюдія скоротилася до звичних рутинних дій, вивчи наш гайд. У ньому є те, що сподобається і тобі, і їй.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Не важливо, на якій ти стадії інтимних стосунків — першої пристрасті чи п'ятихвилинки. Ідилію близькості можна «оптимізувати» завжди, якщо розуміти, що у сексі бере участь все тіло, а не лише окремі його частини.

MEN'S CULT склав рейтинг найнеочевидніших ерогенних зон. Спробуй вам обом сподобається.


Простата

Ось він, чоловічий аналог точки G.

Її зовнішню проекцію ще називають "точкою на мільйон доларів" - від її стимуляції чоловік отримує просто ульотні відчуття. Розташована ця точка між мошонкою та анусом.

У момент наближення до оргазму вона набухає і починає пульсувати. Якщо в цей момент стимулюватиме її, результат буде незабутнім.

 

Точка F

Це також ексклюзивно чоловіча зона.

У народі - вуздечка, вона ж шкірна складка, що переходить з головки пеніса на крайню плоть.

Тут сконцентровано граничну кількість нервових закінчень.

 

Очі

Не в тому сенсі, що ви милуєтесь один одним (хоча це теж важливо).

У багатьох викликає еротичні відчуття дотик до віків — пір'їнкою або шматочком хутра.

А якщо відключити зір, тобто зав'язати очі, то загостряться всі інші почуття, в тому числі і дотик.

 

 

Ромб Міхаеліса

Не найеротичніша назва, але не в буквах справа.

Ця зона розташована в області крижів - вона починається від сідничної складки і формою схожа на ромб або серце. Ти навіть не уявляєш, скільки тут зосереджено нервових закінчень.

А що більше сподобається тобі та твоїй партнерці — легкі погладжування чи інтенсивна стимуляція — ми не знаємо. Пробуйте та експериментуйте.

 

Ступні

На кожній із стоп знаходиться кілька десятків акупунктурних точок, які відповідають за різні органи та системи нашого організму.

Деякі з них можуть стати кнопкою для впливу на інші ерогенні зони, посилюючи збудження.

До речі, якщо ви обоє після важкого робочого дня, можна починати розслаблення з масажу стоп. Секс після цього буде феєричним.

Лайфхак: у центрі стопи, трохи нижче третього пальця, знаходиться точка, натискання на яку посилює кровообіг по всьому тілу. І до певних його частин теж.

 

Живіт

Пряма доріжка до сексу. До нього приємно торкатися, але краще не поспішати прокладати шлях нижче.

До речі, якщо твоя кохана вже стала мамою, їй буде приємно, що ти любиш її животик, навіть незважаючи на зміни, що з ним сталися після пологів.

 

 

Вуха

Класична ерогенна зона, але ми не можемо обійти її. Причому їх необов'язково лагідно чіпати.

Можна шепотіти на вухо різні слівця - ласкаві або грубі (залежить від вашої любовної гри). Це збуджує сильніше віагри.

 

Мозок

Не в тому сенсі, що його можна комусь (кхм-кхм) любити. Це часто зустрічається, але швидше вбиває еротику, ніж налаштовує її.

А от якщо ти додатково згадуєш і уявляєш сцени пристрасті, то відчуваєш так званий психогенний оргазм із виділенням гормонів насолоди (ендорфіни, дофамін, ацетилхолін).

 

А як же точка G?

Ну, насправді це не точка, а ціла зона, що включає шийку клітора, секреторні зони і залози Скіна.

Ця чутлива ділянка розташована вздовж передньої стінки уретри.

І тут теж є простір для експериментів, щоб зрозуміти, яка стимуляція буде для твоєї коханої максимально приємна.

Комментариев: 0 Источник: MEN'S CULT - Мужской Журнал

Теги:   #секс#любовь#м+ж#советы#

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Психология отношений 0 7 вещей, которые женщинам не нравятся (хотя, они врут, что нравятся) Звезды 0 Обнаженные Памела Андерсон и Сергей Полунин для журнала King Kong Юмор 0 Бабы которые вышли из моды Автомобили 0 8 автомобилей, которые хочется купить только из-за их названия Секс 0 "Я делал три операции по увеличению пениса": как гонка вооружений делает мужчин… Юмор 0 40 вещей, которые нас возбуждают Секс 7 Как мужчине дольше продержаться во время секса В курсе 0 Джонни Депп в первом трейлере фильма "Город лжи" Юмор 0 Антибабский пост: чего откровенно недостает женщинам Юмор 0 Дурнушки vs Красотки Вокруг света 0 5 типов отвратительных людей на пляжах Юмор 0 13 наукових доказів, що жінки кращі за чоловіків Юмор 0 Убогие подкаты, которые давно не работают Секс 0 Woman: инструкция к применению Звезды 0 Ирина Шейк и Адриана Лима в провокационной съемке Vogue Внешность и здоровье 0 3 главных аргумента, которые помогут выиграть спор с вегетарианцем В курсе 0 Денні ДеВіто та Джаред Літо в трейлері фільму «Особняк з привидами» Вокруг света 0 Пара из Британии арендовала на Airbnb несуществующее жилье за $11 800 Внешность и здоровье 0 Ученые: порнография оказалась причиной импотенции Звезды 0 Розалия для новой обложки GQ
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.