ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Успех — паршивый учитель. Он соблазняет умных людей поверить в то, что они никогда не могут проиграть.

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Правила сексу з похмілля

29.03.2023 — Секс
Правила сексу з похмілля

Як зробити так, щоб інтимна близькість після бурхливої ночі полегшила страждання, а не посилила їх.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Похмілля — досить дивна річ, бо чоловікам рано після бурхливої ночі хочеться всякого: розсолу, кислого молока, шаурми і… сексу!

Тоді як у більшості жінок думка про секс із похмілля захоплення не викликає. Чому так відбувається? Чи варто їм займатись і як?

Відповіді шукай у матеріалі MEN'S CULT.


Чому чоловікам хочеться сексу з похмілля?

Загальноприйнятої версії цього явища ми поки що не спостерігаємо. Але є кілька причин, які можуть існувати разом.

  • Багатостраждальна печінка. У звичайних умовах вона зайнята переробкою надлишків тестостерону, але після пиятики активно нейтралізує токсичні продукти розпаду етанолу і чоловічі гормони уваги не звертає. Тому чоловік прокидається вранці з поганим самопочуттям, але із сексуальним збудженням.
  • Відсутність ендорфінів. Як правило, ранком гормони радості, ендорфіни відсутні, тому що організм вже їх витратив минулої ночі. А стимулювати вироблення нових найпростіше за рахунок смачної їжі та сексу.
  • Отруєння алкоголем сприймається організмом як передсмертний стан. Тіло прагне розмноження, поки що не пізно. Репродуктивні органи починають працювати інстинктивно, щоб за будь-яку ціну відтворити потомство. Щоправда, це дещо сумнівна версія, бо за отруєння їжею такого ефекту немає.

Тож секс реально допомагає від похмілля. Крім того, якщо твоє поєднання було хоч трохи активним, то організм заповнить запас кисню і виведе токсини з потом.

 

Чи можна взагалі займатися похмільним сексом?

Можна, але дивися на своє самопочуття. Якщо все тіло скували нестерпний біль, нудота та діарея, то краще з сексом почекати.

Але якщо вранці ти відчуваєш легке запаморочення та серйозних проблем із серцево-судинною системою не маєш, то чому б і ні.

 

Як правильно займатися сексом з похмілля?

  • Оціни свої можливості. Не варто чіплятися до дівчини, якщо стан твого друга не надто боєздатний.
  • Сходи в душ, почисти зуби і злегка перекуси. Все для того, щоби від тебе не пахло продуктами розпаду етанолу.
  • Переконайтеся, що дівчина точно хоче. Пам'яте обличчя, запах з рота, легкий тремор — навряд чи це її сексуальна фантазія. І не смій умовляти! Тому що секс із жалості може стати початком серйозного розладу у стосунках.
  • Не забудь презерватив. Сперматозоїди, отруєні етиловим спиртом, дуже підходять для відтворення нащадків.
  • Повільно та ніжно. Не перетворюй секс на потужне кардіотренування, тому що інтоксикація провокує підвищення артеріального тиску, що може призвести до інсульту або інфаркту.
Комментариев: 0 Источник: MEN'S CULT - Мужской Журнал

Теги:   #секс#любовь#м+ж#советы#

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Юмор 0 #говоритженщина: бабьи хотелки Юмор 0 #говоритженщина: вещи, которые хочется изменить в мужчинах Автомобили 0 Представлений ефектний кросовер Nissan за ціною Toyota Corolla Автомобили 0 McDonald's сделал версию "Гольфа" для любителей фастфуда Карьера 0 10 причин, по которым вы не можете разбогатеть MC Like 0 Инна Гудзь в журнале Playboy Украина Секс 0 Секс с бывшей: как сделать, чтобы он не стал последним Психология отношений 0 Чому успіх чоловіка насправді ніяк не залежить від жінки Секс 0 Почему она "ломается", даже когда хочет с тобой переспать Юмор 0 Все фазы секса в длительных отношениях (в гифках) Внешность и здоровье 0 8 продуктов, приводящих к ожирению, и чем их заменить В курсе 0 «Бетмен - 2» із Робертом Паттісоном вийде у 2025 році Автомобили 0 21 вещь, которая должна быть в машине каждого мужчины Карьера 0 4 фразы друзей, на которые ты почему-то до сих пор ведёшься MC Like 0 Agent Provocateur посвятили кампейн успешным женщинам Секс 0 Секса не будет: почему женщины не дают без «отношений» Внешность и здоровье 1 12 головних проблем, які створює тверезий спосіб життя Секс 0 Новейшая карта мужских и женских эрогенных зон Звезды 0 Фото дня: Леди Гага для рекламы HAUS LABORATORIES Секс 2 Секс по удалёнке: виды, советы и подсказки
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.