ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Человек подобен луне - у него тоже есть тёмная сторона, которую он никогда никому не показывает Марк Твен

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

У чому різниця між любов'ю до жіночих панчох і справжнім фетишизмом

24.04.2023 — Секс
У чому різниця між любов'ю до жіночих панчох і справжнім фетишизмом

Іноді фетиші можуть зруйнувати життя.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

 

Що таке фетишизм

Сексуальний фетишизм - це використання якогось неживого предмета (фетиша) для сексуального збудження.

У побуті так називають любов до певних сексуальних практик, рольових ігор, захоплення якимись частинами тіла, крім геніталій.

Часті фетиші:

  • білизна;
  • панчохи;
  • латекс;
  • стопи;
  • колір шкіри;
  • колір помади;
  • запахи;
  • волосся на голові та на тілі.

Усього не перерахувати, бо список нескінченний. Фетишами бувають плюшеві ведмеді та навіть потяги.

 

Коли фетишизм стає небезпечним

Нормально, якщо людину заводять дотику до латексу, особливі парфуми, високі шпильки, довге волосся.

Можна вбудувати це в інтимне життя самостійно або з згодним партнером. Але це може бути небезпечно, якщо призводить до проблем в особистому, соціальному та професійному житті.

Ще один дзвіночок - збудження не можна досягти без об'єкта фетишу. Якщо складнощі тривають понад шість місяців, такій людині можна поставити діагноз фетишистського розладу. Вважається, що воно трапляється тільки у чоловіків.

Фетишистські розлади - це одна з восьми парафілій, або розладів потягу. До них відносяться, наприклад, ексгібіціонізм, вуайєризм та мазохізм.

 

Як запідозрити фетишистський розлад

Якщо вам здається, що фетиші руйнують ваше життя, зверніться до психотерапевта. Щоб поставити діагноз, потрібно, щоб збіглися такі критерії:

  • сильне сексуальне збудження, пов'язане із предметом чи частиною тіла (крім геніталій);
  • психологічні проблеми, пов'язані з фетишем;
  • проблеми у житті через нього;
  • ці ознаки тривають довше 6 місяців.

У таких випадках розлад треба лікувати.

 

Що робити з фетишистським розладом

Психіатр або психотерапевт призначать ліки та психотерапію.

Ліки

Поки що найкращий ефект показали антидепресанти із групи селективних інгібіторів захоплення серотоніну. Вони допомагають зменшити тривогу, сильний статевий потяг і нав'язливу поведінку, а також впоратися з депресією.

Психотерапія

Як психотерапія найкраще допомагають когнітивно-поведінкова та сексуальна терапії. Перша дозволяє змінити асоціації між об'єктом фетиша та сексуальним збудженням, а друга – без провини та сорому обговорити сексуальні звички та здоров'я з фахівцем.

Комментариев: 0 Источник: MEN'S CULT - Мужской Журнал

Теги:   #секс#любовь#м+ж#советы#

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Юмор 0 Миссия: подготовиться к знакомству с отцом твоей девушки Юмор 0 Ну не женился ты, и что?! Гаджеты 0 Samsung представил смартфон со складным экраном Звезды 0 Барбара Палвін для нової кампанії Victoria's Secret Автомобили 0 Вещь дня: "Харлей" по военным лекалам Юмор 0 40 вещей, которые нас возбуждают Секс 0 5 причин спробувати нові секс-практики у стосунках Карьера 0 Звички, які зроблять тебе набагато щасливішим Секс 0 Как отбить девушку у вибратора В курсе 0 Трейлер документального фильма о футболисте Диего Марадоне В курсе 0 Аманда Сайфред в трейлере хоррора "Увиденное и услышанное" Психология отношений 0 Що таке рикошетні відносини і чи варто їх заводити Карьера 0 7 лайфхаков, как упростить свой рабочий день Автомобили 0 В США разрешат эмодзи на автомобильных номерах Звезды 0 Сідні Суїні в спокусливій зйомці ELLE Карьера 0 8 побічних ефектів скромності, які заважають жити Секс 0 Зачем люди занимаются сексом втроем? Внешность и здоровье 0 Goldie стал лицом новой коллекции adidas Гаджеты 0 Инновационная техника для любых целей Внешность и здоровье 0 Levi's выпустят совместную коллекцию с LEGO
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.