ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Нельзя планировать жизнь - спланированная жизнь перестает быть жизнью и превращается в сплошное ожидание.

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Аарон Тейлор-Джонсон в першому трейлері "Крейвена-мисливця"від Marvel і Sony

20.06.2023 — В курсе
Аарон Тейлор-Джонсон в першому трейлері

На YouTube з'явився перший трейлер нової супергероїки "Крейвен-мисливець" для однойменного персонажа всесвіту коміксів Marvel. Головну роль виконав Аарон Тейлор-Джонсон («Швидше за кулю»).

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Фільм розповість історію походження Крейвена-мисливця - одного з найвідоміших лиходіїв коміксів Marvel. Він був заклятим ворогом Людини-павука і одним із засновників зловісної шістки.

Також у фільмі покажуть батька Крейвена у виконанні Рассела Кроу, брата Хамелеона (Фред Хехінгер), і кохану Каліпсо (Аріана ДеБос). Режисером картини виступив Джей Сі Чендор («Найжорстокіший рік»).

"Крейвен-мисливець" виходить на великі екрани 6 жовтня 2023 року. Фільм матиме дорослий рейтинг «R», який передбачає наявність сцен жорстокого насильства.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Звезды 0 Белла Хадид снялась в провокационной кампании Self-Portrait Карьера 0 9 причин не сперечатися з людьми, які краще за тебе знають, як правильно жити Внешность и здоровье 0 Жіночий вовняний бомбер: 8 дивовижних образів Внешность и здоровье 0 Reebok выпустил кроссовки из переработанных подушек безопасности Карьера 0 Поступки, которые нам кажутся умными, но на самом деле совсем нет Карьера 0 Як навчитися вирішувати проблеми швидко і не відволікатися на емоції Автомобили 0 9 вредных привычек, которые изнашивают мотор твоего автомобиля В курсе 0 Алисия Викандер в первом тизере новой "Лары Крофт" Психология отношений 0 Как стать для неё «настоящим мужчиной» Психология отношений 0 6 вещей, которые (мгновенно!) отталкивают женщин от мужчин В курсе 0 Ставки на футбол - як бути найкращим у спорті номер один Автомобили 0 7 небезпечних звичок водія, яких треба позбавлятися, поки не пізно Внешность и здоровье 0 7 заболеваний, которые можно не лечить Карьера 0 Як виявляти мужність без грубості та зарозумілості Вокруг света 0 12 райских мест, которые заткнут за пояс даже пляж из рекламы "Баунти" Автомобили 0 BMW представила почти серийный электроскутер будущего Секс 0 Ученые: какое порно возбуждает быстрее всего Карьера 0 10 способов, как перестать воспринимать жизнь слишком серьезно В курсе 0 Партнерка 1xBet, как лучший способ заработка Секс 0 Налево пойдешь... Самые популярные мифы и факты об изменах
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.