ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Несчастным или счастливым человека делают только его мысли, а не внешние обстоятельства. Управляя своими мыслями, он управляет своим счастьем. Фридрих Ницше

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Девід Вашингтон у трейлері фільму «Творець»

18.07.2023 — В курсе
Девід Вашингтон у трейлері фільму «Творець»

Студія 20th Century Studios випустила трейлер фільму "Творець". Прем'єра стрічки відбудеться 29 вересня. Дія картини розвивається в умовах бурхливої війни між людством та штучним інтелектом. Сюжет розповідає про колишнього спецназівця Джошуа, який переживає зникнення дружини.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Герой отримує завдання вистежити і вбити Творця — загадкового натхненника ІІ, який створив секретну зброю, здатну покласти край не лише війні, а й існуванню людства. Головний герой виходить на слід небезпечної зброї - їм виявляється дитина, на думку якої вбудовані робототехнічні елементи. Судячи з ролика, він прив'язується до хлопчика.

Головну роль виконав Джон Девід Вашингтон, відомий за стрічками «Чорний клановець», «Довід» та «Малькольм і Марі». Крім нього, у стрічці знялися Кен Ватанабе, Стерджіл Сімпсон, Еллісон Дженні та Мадлен Юна Войлс.

Режисером «Творця» виступив Гарет Едвардс. Він же написав сценарій фільму у співавторстві із Крісом Вайцем. Продюсерами картини стали Едвардс, Кірі Харт, Джим Спенсер та Арнон Мілчен.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Вокруг света 0 Топ-10 самых дешевых городов для переезда Звезды 0 НЕАНГЕЛЫ для сентябрьского номера XXL В курсе 0 Джуд Лоу - домашний тиран в тизере драмы "Гнездо" Карьера 0 Як визнати поразку і поступитися, зберігши обличчя Карьера 0 Как оставаться продуктивным, когда испытываешь тревогу и стресс В курсе 0 Майли Сайрус и Эндрю Скотт в первом трейлере 5-го сезона сериала "Черное… Карьера 0 Чому конкуренція насправді не допомагає тобі розкривати свій потенціал В курсе 0 Роберт Паттинсон в первом тизере фильма "Бэтмен" Внешность и здоровье 0 Puma создали кроссовки с автоматической шнуровкой за $330 Психология отношений 0 Женский мозг: инструкция по применению В курсе 0 Бенедикт Камбербэтч и Кирстен Данст в трейлере ковбойской саги «Власть пса» Автомобили 0 Тизер второго сезона Grand Tour Гаджеты 0 Microsoft выпустил мини-холодильники Xbox Series X Юмор 0 О джентльменах с юмором Вокруг света 0 10 вещей, которые зашкварно делать на пляже Психология отношений 0 6 причин, чому у ваших відносинах часто бувають конфлікти Внешность и здоровье 0 adidas выпустил коллекцию в честь 20-летия «Корпорации монстров» Психология отношений 0 7 способов мужского заигрывания, которые НЕ нравятся женщинам Внешность и здоровье 0 5 небезпечних для здоров'я звичок, які має майже кожен В курсе 0 Netflix показал трейлер постапокалиптического триллера "Cadaver"
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.