ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Грамм собственного опыта стоит дороже тонны чужих наставлений Махатма Ганди

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Галь Гадот у трейлері шпигунського трилера «Кам'яне серце»

20.06.2023 — В курсе
Галь Гадот у трейлері шпигунського трилера «Кам'яне серце»

Стрімінговий сервіс Netflix у рамках фестивалю Tudum представив дебютний трейлер шпигунського трилера «Кам'яне серце». Його прем'єра відбудеться 11 серпня.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

У ролику приділено увагу секретному агенту MI-6 Рейчел Стоун, роль якої виконала Галь Гадот. Їй нелегко жити життям, повним секретів, але тисне ще й те, що воно є частиною організації, яка тримається в таємниці навіть від самих агентів.

У трейлері показали стрибки з парашутом під час неонового освітлення, трюки на снігоходах, погоні на європейських вулицях — і це лише мала частина запланованого у фільмі екшну. Крім Гадот, у стрічці знімаються Джеймі Дорнан, Софі Оконедо, Маттіас Швайгхефер, Арчі Мадекве та інші.

Режисером фільму виступає Том Харпер, який зняв серіал "Гострі козирки". Сценаристами стали Грег Рука та Еллісон Шредер. Картину продюсують Бонні Кертіс та Галь Гадот.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Карьера 0 5 плохих качеств, которые помогут тебе в жизни Звезды 0 Меган Фокс и Кортни Кардашьян снялись топлес в новой рекламной кампании бренда… Юмор 2 #ЗапискиШовиниста: Так ли много женщина напрягается в семейной жизни? Юмор 0 Как не стоит шутить с друзьями в присутствии вашей девушки? Внешность и здоровье 0 Красивый мужик, а женщины нос воротят Внешность и здоровье 0 Вещь дня: Demeter выпустили аромат с запахом барбекю (!) Психология отношений 0 И снова здрасте, или Почему мужчины изменяют? Внешность и здоровье 0 Пей до дна: 5 способов напиться и не ожиреть В курсе 0 Рождение легенды Фредди Меркьюри в трейлере "Богемной рапсодии" Гаджеты 0 Amazon представила домашнего робота Astro Секс 0 7 фактов о сексуальных фантазиях Карьера 0 10 правил, которые помогут тебе добиться уважения босса Психология отношений 0 7 причин, чому дівчина не зважає на твою думку В курсе 0 Lego представила автомобиль Джеймса Бонда в натуральную величину Внешность и здоровье 0 Як правильно закушувати? Карьера 0 15 фраз, которыми ты обманываешь себя Секс 0 Лавина, вулкан и волна: ученые определили три типа женского оргазма Звезды 0 Кендалл Дженнер для нового POP Magazine Вокруг света 0 В Шотландии откроют отель, где пиво будут разливать прямо в номерах Автомобили 0 Тизер второго сезона Grand Tour
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.