ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Ничего не бывает зря. Если вы что-то совершили, значит в тот конкретный момент вашей жизни, на том конкретном этапе вашего развития, в данном поступке был смысл. И если вам кажется, что вы могли поступить по-другому, знайте – вы не могли. Хэнк Муди

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Харрісон Форд повертається до ролі Індіани Джонса у трейлері нового фільму

14.02.2023 — В курсе
Харрісон Форд повертається до ролі Індіани Джонса у трейлері нового фільму

Під час «Суперкубку» представили тизер нової частини «Індіани Джонса», яка вийде із підзаголовком «Години долі». До головної ролі повернувся Харрісон Форд.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

У 30-секундному ролику продемонстрували технологію омолодження — поряд із 80-річним актором з'явилася його молодша версія. Також показали онуку головного героя у виконанні Фібі Уоллер-Брідж та Мадса Міккельсена.

Також до акторського складу увійшли Антоніо Бандерас, Джон Ріс-Девіс, Шонет Рене Вілсон, Томас Кречманн, Тобі Джонс, Бойд Холбрук, Олів'є Ріхтерс, Ітан Ісідор.

Форд розповів, що був не в захваті від ідеї омолодити його героя, доки не побачив кінцевий продукт: «Мені ніколи не подобалася ця думка, доки я не побачив, як це реалізовано в нашому випадку — що дуже відрізняється від того, як це було зроблено в інших фільмах, які бачив».

Актор розповів, що студія має кожен кадр із фільмів, які накопичилися за 40 років його роботи з Lucasfilm. Форд грає сцену, а команда за допомогою ІІ переглядає «кожний грібаний фут плівки», щоб знайти актора у тому ж ракурсі та світлі.

Продюсуватиме стрічку Стівен Спілберг, який зняв попередні чотири частини. Режисером став Джеймс Менголд — він працював над картинами «Перерване життя», «Переступити межу», «Росомаха: Безсмертний» і «Логан».

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Юмор 0 25 вещей, которые на самом деле ненавидят женщины Внешность и здоровье 0 12 "всегда" и 10 "никогда": простейшие привычки для поддержания здоровья Юмор 0 Возможно, на свидании вам придется говорить об этих вещах Юмор 0 Из жизни свингеров Звезды 0 Жизель Бюндхен для квітневого номеру Vanity Fair Звезды 0 Фото дня: жаркая съемка Николь Шерзингер Звезды 0 Тайра Бэнкс на обложке Sports Illustrated Swimsuit В курсе 0 Apple выпустила первый трейлер сериала «Шантарам» с Чарли Ханнэмом Внешность и здоровье 0 3 главных аргумента, которые помогут выиграть спор с вегетарианцем Психология отношений 0 Почему мужчины становятся сексистами Внешность и здоровье 0 Adidas и "Южный Парк" выпустят кроссовки Автомобили 0 Renault показал свой новый бюджетный электрический кроссовер Карьера 0 Як зрозуміти, що ти рухаєшся по життю не в той бік Звезды 0 Приголомшлива Жизель Бюндхен для весняно-літнього The Pop Magazine Карьера 0 9 причин, почему ты постоянно ленишься и не можешь ничего с этим сделать Карьера 0 Звички, які зроблять тебе набагато щасливішим Автомобили 0 Skoda представила первый электромобиль Карьера 0 Найден возраст, когда мужчину больше всего одолевает уныние Психология отношений 0 #говоритженщина: мужчины, когда вы повзрослеете? Карьера 0 12 секретов о ресторанах, которые лучше не знать
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.