ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Мудрее вас сделают две вещи: книги, которые вы прочтете, и люди, с которыми вы встретитесь.

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Х'ю Джекман у трейлері фільму «Син»

26.10.2022 — В курсе
Х'ю Джекман у трейлері фільму «Син»

Sony Pictures показала трейлер фільму "Син" - нової роботи Флоріана Зеллера, автора драми "Батько". Головну роль у стрічці виконав Х'ю Джекман. Ролик було опубліковано на ютьюб-каналі кінокомпанії.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Головний герой на ім'я Пітер вирішує уникнути своєї дружини і почати нове життя з іншою жінкою. Їхні ролі виконали Лора Дерн та Ванесса Кірбі. Пітер сподівається "заново винайти" власну долю, проте наслідки його рішень змінять не лише його життя.

Син Пітера Ніколас глибоко переживатиме розлучення батьків, і Пітеру доведеться справлятися з цим. Відносини батька та сина пройдуть через серйозну кризу. Пітер, судячи з відео, спробує навчити дитину і переконати її знову відвідувати школу. А підліток, якого зіграв Зен МакГрат, попросить переїхати до Пітера та його нової родини.

Окреме місце у сімейній драмі займе персонаж Ентоні Хопкінса, знайомий глядачам за «Батьком». У трейлері можна побачити фрагмент із зустрічі героя Хопкінса із сином Пітером.

У прокат "Син" вийде 25 листопада. Музику до картини написав лауреат "Оскара" та "Греммі" Ханс Циммер.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Психология отношений 0 8 причин, чому ти швидко втрачаєш інтерес до нової дівчини Внешность и здоровье 0 Ромео Бекхем став обличчям бренду Puma Психология отношений 0 Ученые: дружить ли с бывшей? Внешность и здоровье 0 Дієтолог порадила ідеальний варіант сніданку при новорічному похміллі Карьера 0 3 типа плохих начальников и как с ними справляться В курсе 0 Клайв Оуэн и Аманда Сейфрид в трейлере фантастического триллера "Анон" Вокруг света 0 В США запустили авиарейсы для занятий сексом Психология отношений 0 7 проблем в отношениях, ответственность за которые придётся взять на себя Секс 0 Установлено, что люди занимаются сексом не больше 19 минут Психология отношений 0 7 самых отвратительных для девушек мужских качеств Внешность и здоровье 0 Ученые: качки умнее тех, кто не занимается спортом В курсе 0 Він Дізель та Джейсон Момоа в новому трейлері «Форсажу-10» Психология отношений 0 Как сохранить отношения, если вы постоянно работаете MC Like 0 Agent Provocateur снял рекламную кампанию в пустыне Карьера 0 8 речей, які непомітно з'їдають ваш бюджет Секс 0 7 нелепых теорий древних ученых о сексе Психология отношений 0 Что делать, если встречаешься с девушкой, у которой уже есть парень Секс 0 6 советов для тех, кто ищет секс на одну ночь Карьера 0 Бути, а не здаватися: погані людські якості, замасковані під достоїнства Психология отношений 0 10 качеств девушки, на которые надо обратить внимание
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.