ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Чем дольше ты ждёшь, тем больше вероятность, что ты ждёшь не там. Эльчин Сафарли

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Найкращі фільми про похмілля

05.01.2023 — В курсе

Перед тобою фільми, які оспівують людський героїзм, витримку та стійкість після вчорашніх труднощів.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Можливо, вони допомагають при похмілля. Не знаємо, чи нам не допомогли.


"П'янь", 1987

 

 

Міккі Рурк у шкурі письменника-алкоголіка, який має лише два стани: треба випити і треба випити ще більше. Дивлячись на нього, вибираєш друге.


«Минулої ночі», 1988

 

 

Одна з найстаріших комедій на тему: «Як я взагалі тут опинився і що це було вчора?». Питання ставить зовсім ще юний Кіану Рівз і шкутильгає шукати свою згину дівчину і тачку.


"Міцний горішок - 3: Відплата", 1995

 

 

Пом'ятого поліцейського з хворою головою витягують із дому і змушують виконувати дурні завдання та гасати містом зі зброєю. А він весь цей час тільки мріє, що про таблетку аспірину. Отримує, до речі.

 

"Поганий Санта", 2003

 

 

Здавалося б, це кіно про пияцтво, блуд та абсолютно тупикове існування відморозка у костюмі Діда Мороза. Однак дивишся в його очі і бачиш у них вічне похмілля, від якого біжить наш герой.


"Хенкок", 2008

 

 

Супергерой-п'яниця – це вже вирок. Дебош, хаос і п'яний чад на всю силу. Вранці згадуєш нічні подвиги, але замість гордості — бажання похмелитись і послати кудись подалі невдячних людей. Наша людина загалом.


«Похмілля у Вегасі», 2009

 

 

Дуже галасливе кіно про похмілля, тож з ним треба бути обережним. Пацани вирушають у найвеселішу поїздку свого життя, цокаються, випивають, після чого їх поглинає пітьма. І вранці доводиться збирати себе по шматочках.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Карьера 0 8 вещей, которые мы должны перестать покупать Карьера 0 Как с возрастом меняется отношение к деньгам Юмор 0 Как расстаться с девушкой по-джентльменски? MC Like 0 Incanto показал лукбук осенне-зимней коллекции В курсе 0 Эндрю Гарфилд в трейлере фильма "Mainstream" про видеоблогеров В курсе 0 Райан Гослінг приєднається до кіновсесвіту Marvel Психология отношений 0 Что делать, если вы влюбились (но у вас уже есть девушка) Карьера 0 Как не быть гавнюком в офисе Юмор 0 Почему пора перестать верить в миф об альфа-самце Вокруг света 0 10 типично американских явлений, которые не прижились у нас Внешность и здоровье 0 Влияет ли алкоголь на мораль и еще 4 неожиданных факта о пьянстве Звезды 0 Меган Фокс взяла в плен вокалиста Machine Gun Kelly в клипе "Bloody Valentine" Юмор 0 10 неидеальных вещей, которые твоя идеальная девушка будет делать в отношениях В курсе 0 Николас Холт и Лили Коллинз в трейлере "Толкина" об авторе "Властелина колец" Вокруг света 0 10 самых удивительных фотографий границ между странами В курсе 0 Райан Рейнолдс в тизере сиквела "Дэдпул" Звезды 0 ВИА Гра выпустила беспрецедентно горячий клип «Манекен» В курсе 0 Официальные постеры к "Kingsman: Золотое кольцо" Карьера 0 Як тактовно сказати людині, що вона веде себе неналежно Карьера 0 4 типи начальників і як ними керувати
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.