ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Абсурдно делить людей на хороших и плохих. Люди бывают или забавные, или занудные. Орихара Изая

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Ніколас Кейдж полює на бізонів у трейлері вестерну «У пошуках звіра»

19.09.2023 — В курсе
Ніколас Кейдж полює на бізонів у трейлері вестерну «У пошуках звіра»

Sony Pictures Entertainment показав трейлер вестерну "У пошуках звіра" (в оригіналі - Butcher's Crossing). Ролик з'явився на ютьюб-каналі кінокомпанії. Головну роль у картині зіграв володар премії "Оскар" Ніколас Кейдж.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

У стрічці актор з'явився у ролі таємничого мисливця на бізонів на ім'я Міллер. До нього приєднується колишній студент Гарварда Вілл Ендрюс. Молода людина прагне пригод на Дикому Заході, але не знає, що чекає його в дорозі.

«Їхня команда повинна пережити важку подорож, в якій суворі стихії відчувають рішучість будь-кого, доводячи розум шукачів пригод до краю», — стверджує синопсис.

Режисером картини виступив Гейб Польський, відомий за картинами «Червона армія» та «Червоні пінгвіни». До акторського складу увійшли Фред Хехінгер, Ксандер Берклі, Рейчел Келлі, Джеремі Бобб та Пол Рейсі. В основу стрічки ліг роман американського письменника Джона Едварда Вільямса.

Прем'єра вестерну відбулася на кінофестивалі у Торонто. У кінопрокат "У пошуках звіра" вийде 20 жовтня.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Психология отношений 0 Как победить рутину в отношениях (и не разрушить их) MC Like 0 Agent Provocateur приглашают в дорожное приключение в новой кампании Карьера 0 Как победить в драке, если избежать ее не удается В курсе 0 Перший трейлер документалки про Ліонеля Мессі від Apple TV+ Карьера 0 7 лайфхаков, как упростить свой рабочий день Вокруг света 0 На Airbnb появился дом Кевина Маккалистера MC Like 0 Барбара Палвин в фотосете для Sports Illustrated Swimsuit Автомобили 1 Toyota разрабатывает электромобиль, заряжающийся за несколько минут В курсе 0 Netflix показал трейлер "Ферзевого гамбита" с Аней Тейлор-Джой В курсе 0 Pornhub назвал итоги 2021 года Секс 0 Женщина должна сказать "да". Есть возражения? Секс 0 Новая камасутра джентльмена Звезды 0 Алессандра Амбросио в новой откровенной съемке В курсе 0 Обзор игровых слотов Поинт Лото Внешность и здоровье 0 Первая коллаборация The Weeknd и Puma В курсе 0 Саша Барон Коэн в новом трейлере "Бората" Секс 0 Девушка со страпоном Внешность и здоровье 0 12 действий, которыми можно наслаждаться только в старости Карьера 0 10 вещей, которые ты не должен повторять снова Звезды 0 Фрида Осэн и Жозефин Скрайвер в фотосъёмке для Keen Magazine
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.