ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Мы не хозяева собственной жизни. Мы связаны с другими прошлым и настоящим. И каждый проступок, как и каждое доброе дело, рождают новое будущее. Облачный атлас

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Тімоті Шаламе грає канібала у новому трейлері «Цілком і повністю»

07.10.2022 — В курсе
Тімоті Шаламе грає канібала у новому трейлері «Цілком і повністю»

У Мережі з'явився новий трейлер хорору Луки Гуаданьїно "Цілком і повністю". Фільм заснований на однойменному романі Камілли Деанджеліс. Ролик був опублікований на ютьюб-каналі Rotten Tomatoes Trailers.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

На відміну від попереднього трейлера, нове відео розкриває більше деталей сюжету про підлітків, яких об'єднує страшна таємниця.

Головні герої, яких виконують у фільмі Тімоті Шаламе та Тейлор Расселл, виявляють один одного за запахом. Це відбувається, оскільки обидва вони — канібали, а отже, випромінюють специфічний аромат.

“У нас не так багато варіантів. Ти або їси, або накладаєш на себе руки, або замикаєш себе десь», — каже персонаж Шаламе своїй подрузі, яка, за її словами, «не хоче нікому шкодити».

Сюжет фільму розповідає про дівчину Марен, яка у пошуках батька об'їжджає всю Америку. Вона ніколи його не бачила, але сподівається, що він допоможе їй розібратися з тим, чому вона хоче вбивати і є тих, хто її кохає.

У стрічці також знімалися Марк Райленс, Майкл Стулбарг, Андре Холланд, Хлої Севіні та інші.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Карьера 0 10 причин, чому тобі необхідні невдачі в житті Вокруг света 0 Airbnb розігрує три ночі у хаті Санта-Клауса Звезды 0 Періс Хілтон у відвертій фотосесії для журналу Flaunt Звезды 0 Ріанна для нової колекції свого бренду Savage X Fenty Гаджеты 0 Вещь дня: джинсы со встроенными подушками безопасности для мотоциклистов MC Like 0 Анна Авіла для рекламної кампанії ADANOLA В курсе 0 В США продают защитные маски с запахом вагины В курсе 0 Энтони Хопкинс в трейлере "Король Лир" MC Like 0 Incanto показал лукбук осенне-зимней коллекции Секс 0 14 женщин рассказали, как свести их с ума в постели Гаджеты 0 10 вещей, которые должны быть у мужчины Звезды 0 Мокрая и полуобнаженная Анна Седокова в новом клипе "Увлечение" В курсе 0 Тизер второй части хоррора "Тихое место" Карьера 0 10 советов, как создавать деловые связи и быть востребованным Внешность и здоровье 0 Культура зависти Секс 0 Секс зависимость, контрацептивы и прочие наставления от секс-тренера Секс 0 Ученые: сколько женщин готовы завести курортный роман Звезды 0 Cardi B представила нову кампанію SKIMS Вокруг света 0 iPhone Photography Awards назвали победителей 2020 года В курсе 0 Николас Холт в новом трейлере "Толкина"
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.