ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Пуля очень многое меняет в голове, даже если попадает в задницу Аль Капоне

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Вийшов перший тизер-трейлер «Бітлджуса-2»

25.03.2024 — В курсе
Вийшов перший тизер-трейлер «Бітлджуса-2»

Студія Warner Bros. Pictures показала перший тизер-трейлер фільму "Бітлджус-2". Стрічка з'явиться у кінотеатрах 4 вересня. Вона розповість про повернення легендарного героя — моторошного привида-біоекзорциста Бітлджуса. 

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

У першому фільмі персонаж хотів одружитися з дівчинкою Лідії. У сиквелі він знову повертається, щоб отримати серце жінки, що вже виросла. Дочка героїні Астрід, згідно з сюжетом, виявить на горищі їхнього будинку загадкову модель міста і випадково відкриє портал у потойбічний світ. Через нього, на жаль Лідії, незабаром і з'явиться старий знайомий.

Бітлджуса у новій картині знову зіграв Майкл Кітон. До своєї ролі повернулася і виконавиця ролі Лідії Вайнона Райдер. Також у проекті взяла участь Кетрін О'Хара - вона зіграла Делію Дітц. До акторського складу увійшли Джастін Теру, Моніка Беллуччі, Артур Конті, Дженна Ортега та Віллем Дефо.

Режисером фільму виступив Тім Бертон, автор оригінального "Бітлджуса". Сценарій стрічки написали Альфред Гоф та Майлз Міллар.

Продюсерами стали Марк Тоберофф, Деде Гарднер, Джеремі Кляйнер, Томмі Харпер та Бертон. Серед виконавчих продюсерів – Бред Пітт. Костюми створила володарка премії "Оскар" Колін Етвуд.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Дженніфер Лопес в новому трейлері фільму «Мати» Юмор 0 6 причин, чому хлопці, які часто змінюють дівчат, не варті твоєї заздрості Карьера 0 Искусство small talk: как поддержать разговор, не затрагивая глубокие темы В курсе 0 Вийшов перший трейлер "Ворона" - ремейка культового фільму 1990-х Секс 0 Ученые: секс помогает справиться с сезонной аллергией Юмор 0 7 моментов, которые женщины (чаще всего) обсуждают с подругами Секс 0 Почему секс в душе - не лучшая идея Карьера 0 7 причин, чому ти завжди втомлений на роботі В курсе 0 Lego выпустила набор для создания резиденции Доктора Стрэнджа Карьера 0 Дауншифтинг по-славянски: как сбежать от собственного успеха В курсе 0 Канал HBO открыл бесплатный доступ к фильмам и сериалам В курсе 0 Где и для чего применяются налобные фонари? Секс 0 Детектор правды: как понять, что она не симулирует оргазм Карьера 0 Как правильно отвечать на банальные вопросы на собеседованиях В курсе 0 Pornhub берется за борьбу с коронавирусом и запускает "Самое чистое порно" Секс 0 Девушка со страпоном Юмор 0 Как флиртовать с бабой в баре В курсе 0 Вышел первый трейлер «Женщины-Халк» от Marvel Психология отношений 0 #говоритмужчина: иллюзии родом из прошлого В курсе 0 Орландо Блум у трейлері фільму «Кривава права рука»
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.