ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Самый ценный подарок, который ты можешь преподнести кому либо - это твое время, потому что ты отдаешь то, что никогда не сможешь вернуть.

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

10 переконливих причин мастурбувати частіше

21.08.2023 — Внешность и здоровье
10 переконливих причин мастурбувати частіше

Сексологи впевнені, що залежність від мастурбації сильно перебільшена і закликають чоловіків не нехтувати цим заняттям. Не дивно, організму від нього тільки користь!

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Навколо мастурбації повним-повнісінько міфів і забобонів. Раніше вважалося, що це дитячий гріх, яким не належить займатися дорослим чоловікам, особливо якщо є дівчина або дружина.

Проте, за останніми даними, виступи соло корисні навіть у тому випадку, якщо ви ведете регулярне статеве життя, впевнена клінічний сексолог Глорія Брейм.

Фахівець вважає, що мастурбація - це частина нормального сексуального життя, вона повинна бути такою ж регулярною, як і чистка зубів.

 

1. Знижує ризик розвитку раку простати

Дослідження 2004 року показало, що чоловіки, сім'явипорскування у яких відбувалося понад 21 раз на місяць, могли похвалитися низькими ризиками розвитку раку простати. Вони виявилися на 33% менше, ніж у тих, хто мастурбував 4-7 разів на місяць.

У 2016 році дослідники знову простежили за тією ж групою чоловіків та виявили, що у тих, хто еякулював 8-12 разів на місяць, ризик розвитку онкології впав на 10%.

 

2. Робить вас сильніше

З віком ми втрачаємо м'язовий тонус, проте регулярний секс або мастурбація вкотре тренують м'язи тазового дна. Це профілактує і еректильну дисфункцію, і нетримання сечі.

За словами сексолога, вся справа в тому, що гладка мускулатура статевого члена потребує кисню, а він надходить у надлишку, коли до члена приливає кров. Якщо мастурбувати 3-5 разів на тиждень, можна досягти дивовижних результатів (лікарі, щоправда, не кажуть, яких).

 

3. Секс буде довше

Брейм стверджує, що якщо чоловік мастурбує за годину до довгоочікуваного побачення, контролю під час сексу у нього буде значно довше. Отже, партнерка явно залишиться задоволеною.

А ще під час мастурбації можна тренувати витримку. Наприклад, якщо раніше, щоб закінчити, вистачало двох хвилин, спробуйте протриматися чотири.

 

4. Зміцнює імунітет

За словами Дженніфер Ланди, фахівця з гормональної терапії, еякуляція підвищує рівень гормону кортизолу. Він не лише відповідає за стрес, а й підтримує імунну систему.

Так, у 2004 році дослідження показало, що через 45 хвилин після сольного оргазму у чоловіків у крові циркулювало більше лейкоцитів.

 

5. Покращує настрій

Мастурбація звільняє дофамін і окситоцин, а вони, як відомо, піднімають дух навіть у найсумніший період. Взагалі, оргазм - це найпотужніше джерело дофаміну, якщо не брати до уваги наркотики.


6. Допомагає заснути

Якщо ви погано спите, можна зробити вечерю легшою, скоротити час, проведений з гаджетами, увімкнути тиху музику та надіти беруші.

Але також можна помастурбувати: під час оргазму вивільняються такі гормони, як пролактин, серотонін і окситоцин. У сукупності вони працюють на відчуття щастя та розслаблення, що допомагає забути солодким сном.

 

7. Продовжує життя

Згідно з дослідженням, в якому 20 років брали участь 1000 чоловіків з Уельсу, ті, у кого траплялося по два і більше оргазмів на тиждень, помирали вдвічі рідше, ніж ті, у кого сексуальний графік був скромнішим.

 

8. Покращує шкіру

З віком людська шкіра втрачає колишню пружність та рівний колір.

Однак оргазм провокує посилений приплив крові до шкіри, що сприяє розкриттю кровоносних судин. А ще окситоцин, що виробляється при оргазмі, зменшує запалення, скорочуючи кількість висипів на шкірі.

 

9. Допомагає краще пізнати своє власне тіло

Зрозуміло, якщо у вас щоразу все проходить по тому самому сценарію, нічого нового ви про себе не дізнаєтеся.

Але якщо практикувати різні техніки мастурбації та секс-іграшки, можна серйозно розширити свій обрій. А там, дивишся, і секс стане цікавішим та різноманітнішим — коли ви зрозумієте, від чого дійсно отримуєте задоволення.

 

10. Зміцнює серцево-судинну систему

Регулярні оргазми здатні захистити від серцево-судинних захворювань.

Дослідження вчених з Массачусетса свідчить про те, що чоловіки, які займалися сексом один раз на місяць або рідше, на 45% частіше вмирали від серцево-судинних захворювань, ніж ті, хто мав два або більше оргазмів на тиждень.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Секс 1 Ученые: сколько минут секса необходимо женщине для счастья Секс 0 Как испортить секс Юмор 0 15 вещей, которые не нужно делать мужчинам на свидании Внешность и здоровье 0 Секс против болезней: 5 доказательств превосходства интима над таблетками Психология отношений 0 7 помилок мислення, через які твої стосунки не витримують перевірку часом Звезды 0 Милла Йовович в откровенной сьемке Love Magazine Секс 0 #говоритженщина: такой секс нам не нужен Внешность и здоровье 0 8 вещей, которые не так болезненны, как мы себе это представляем В курсе 0 Джон Дэвид Вашингтон и Роберт Паттинсон в трейлере "Довод" Звезды 0 Большое количество топ-моделей в откровенных нарядах в новом фильме Mugler Секс 1 5 вещей, которые я понял после секса втроем Внешность и здоровье 0 Nike оновив лінійку Dunk Low для літнього пікніку Вокруг света 0 В США откроют бар по мотивам «Игры престолов» В курсе 0 Крис Хемсворт в трейлере "Кавалеристов" В курсе 0 Леонардо Ди Каприо и Брэд Питт в новом фильме Тарантино "Однажды в Голливуде" В курсе 0 Вийшов трейлер фільму Джорджа Клуні «Хлопчики у човні» В курсе 0 Вышел новый трейлер сериала «Властелин колец: Кольца власти» В курсе 0 В Гонконге появилось мороженое со вкусом слезоточивого газа MC Like 0 Incanto выпустил весеннюю коллекцию нижнего белья Внешность и здоровье 0 7 преимуществ быть уродом
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.