ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Есть только два способа прожить жизнь. Первый — будто чудес не существует. Второй — будто кругом одни чудеса.

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

2 ключові помилки, які роблять майже всі, хто п'є алкоголь

28.12.2022 — Внешность и здоровье
2 ключові помилки, які роблять майже всі, хто п'є алкоголь

Не готові порахувати, скільки разів за найближчі пару тижнів ти будеш мучитися похміллям, але знаємо, як полегшити твою долю.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Головний біль, втома, нудота це могли бути симптоми грипу, але ні. Це лише процес розпаду в твоєму організмі етанолу і вивільнення ацетальдегіду. Простіше кажучи, похмілля.

«Продукт розпаду етанолу і є основним винуватцем більшості неприємних симптомів, — каже лікар загальної практики Аніта Раджа. — Але їх можна уникнути, якщо не робити дві помилки».


Пити на порожній шлунок

Штрафна, яку швиденько наливають на стіл, що спізнився, падає на благодатний ґрунт. Алкоголь, прийнятий на порожній шлунок, всмоктується до крові вдвічі швидше.

У результаті людина п'яніє практично миттєво і симптоми похмілля у нього будуть значно важчими. Крім того, спиртне натще і без закуски може спровокувати загострення хвороб ШКТ, якщо вони є.

«Перед гулянням треба хоча б щось перекусити, — каже лікар. - Наприклад, з'їсти порцію йогурту. Головне, щоб їжа була не гострою, це може ще більше пошкодити слизову оболонку шлунка».


Не пити воду

До, у процесі та після (замість навіть не пропонуємо). Але якщо у вас намічається гуляння, майте на увазі, від похмілля врятує звичайна питна вода.

Для цього треба дотримуватись правила — на кожен келих алкоголю склянку чистої негазованої води. І ще склянку перед сном якщо згадаєте про це, звичайно.

«Ще одна порада: намагайтеся не пити швидко, — додала Аніта Раджа. — Не забувайте, що для того, щоб потім прийти до тями, потрібно не менше доби. Тож будьте розумні».

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Юмор 0 Как перестать быть снабженцем для женщин Внешность и здоровье 0 adidas и Parley for the Oceans выпустили капсулу для активного отдыха Вокруг света 0 Предложение дня: Airbnb предлагает провести ночь в доме из LEGO Психология отношений 0 Чего на самом деле хочет женщина Юмор 1 10 признаков того, что ты сексист, и это отпугивает от тебя девушек Психология отношений 0 10 женских привычек, которые раздражают мужчин Звезды 1 Рейтинг самых сексуальных обложек глянца Внешность и здоровье 0 #говоритженщина: у каждого парня (даже страшного) есть шанс Карьера 0 8 грязных профессий, за которые хорошо платят В курсе 0 Вийшов похмурий трейлер серіалу «Луна» по кіноселену Marvel Юмор 0 11 вещей, о которых не стоит беспокоиться мужику Звезды 0 Памела Андерсон впервые в истории появилась на обложке Vogue В курсе 0 Мэттью Макконахи в роли наркодилера в трейлере "Белый парень Рик" В курсе 0 9 атмосферных фильмов ужасов, действие которых происходит в Новый год и… В курсе 0 Николас Холт и Лили Коллинз в трейлере "Толкина" об авторе "Властелина колец" Юмор 0 6 речей, які серйозно б'ють по чоловічому его (хоча не повинні) Карьера 0 9 методів, які допоможуть тобі подолати невдачу Юмор 0 5 пугающих сказок о женщинах для современных мужчин Внешность и здоровье 0 Nike выпустили коллекцию водонепроницаемых и ветроустойчивых вещей Звезды 0 Ким Кардашян украсила обложку Richardson Magazine
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.