ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Чем дольше ты ждёшь, тем больше вероятность, что ты ждёшь не там. Эльчин Сафарли

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

3 способи позбутися пивного живота, абсолютно нічого не роблячи

10.10.2023 — Внешность и здоровье
3 способи позбутися пивного живота, абсолютно нічого не роблячи

Радій, ледар!

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!


1.Знизь температуру у квартирі

Згідно з результатами дослідження Університетського коледжу Лондона, існує прямий зв'язок між температурою в кімнаті та твоєю вагою.

«Через велику кількість часу, який ми проводимо в приміщенні з посиленим опаленням, організм звикає до постійного теплового комфорту, — пояснює лікар епідеміології Фіона Джонсон. — Таким чином зменшується час, який тіло проводить у легкому термальному стресі. Це означає, що наш організм спалює менше енергії, що впливає на масу тіла та ожиріння».

Іншими словами, якщо температуру в офісі або будинку зробити на пару градусів нижче звичайної, то, по-перше, у тебе з'явиться новий аргумент для переконання самого себе, що ти худнеш, а по-друге, ти підтримуватимеш організм у постійному тонусі.

Але на ніч доводь температуру до значень, до яких звик, інакше організм посилено боротиметься з переохолодженням і не дасть тобі заснути.


2. Приймай контрастний душ

Цей спосіб схуднення побудований на результатах дослідження вчених вже зі знайомого тобі Університетського коледжу Лондона.

Перш ніж виходити з душу, обдай себе крижаною водою. Борючись із переохолодженням, організм посилено працюватиме і спалюватиме енергію.

Крім того, за рахунок перепаду температур прискориться кровообіг, а отже, і процес травлення проходитиме швидше. Май на увазі, що контрастний душ наприкінці дня — гарна ідея, бо він ще й безсоння допомагає боротися.


3. Пий воду з льодом

Випиваючи одну склянку крижаної води, ти спалюватимеш на 70 ккал більше, ніж якби пив воду кімнатної температури. І до речі, взагалі більше пий.

Процес розщеплення жирів досить токсичний, і на тлі нестачі води організм навіть не подумає про те, щоб покуситися на жири. Вісім склянок на день – твоя нова норма.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Юмор 0 11 признаков того, что она хочет, чтобы ты за ней приударил Внешность и здоровье 0 Ученые: отталкиваешь женщин? просто перестань есть эти два продукта В курсе 0 Аарон Тейлор-Джонсон в трейлере "Миллион мелких осколков" Секс 0 Почему мужчине мало одной женщины Карьера 0 Как пережить аврал на работе Вокруг света 0 Планы на май: 7 идей для отдыха на майские праздники Внешность и здоровье 0 Учёные признали, что алкоголь опаснее героина и кокаина В курсе 0 Николас Холт и Лили Коллинз в трейлере "Толкина" об авторе "Властелина колец" Внешность и здоровье 0 Градация кофе по степени вредности Секс 0 Как стать хорошим любовником: 5 советов от женщин Внешность и здоровье 0 G-STAR RAW и Фаррелл Уильямс выпустили коллекцию "диких" джинсов Карьера 0 Как не пить на переговорах Звезды 0 Ельза Хоск для августовского номера Harper's Bazaar Карьера 0 7 повседневных изобретений, которые придумали женщины В курсе 0 Pornhub запустил проект "Сексуальная устойчивость" в поддержку спасения планеты Секс 0 22 факта о сексе, которые помогут ответить на вопрос "О чем ты думаешь?" Психология отношений 1 Как остановить истерику Гаджеты 0 Вещь дня: чехлы для чемоданов с портретом владельца Психология отношений 0 Чек-лист вдалого розлучення Вокруг света 0 Предложение дня: австралийская компания будет платить за проживание на райском…
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.