ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Есть только два способа прожить жизнь. Первый — будто чудес не существует. Второй — будто кругом одни чудеса.

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Куди непристойно ходити у шортах?

17.07.2023 — Внешность и здоровье
Куди непристойно ходити у шортах?

З настанням спеки в Інтернеті знову активізувалися суперечки про те, де можна й не можна носити шорти чоловікам.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Літо. У деяких регіонах спека доходить до 40 градусів, тому чоловіки переходять із штанів та джинсів на шорти.

Ось тільки не всім оточуючим це подобається. «Естети» та їм подібні, морщать ніс, закочують очі та заявляють, що мужики з волохатими ногами та блідою шкірою – це жахливе видовище.

Ображені такими судженнями чоловіки парирують, що нікому не хочеться отримати тепловий удар. Та й взагалі, чомусь когось хвилює, у що одягаються інші люди?

Дивлячись на цей споконвічний конфлікт, ми все ж таки вирішили поставити остаточну точку в цьому питанні і вирішити, де носити шорти прийнятно і потрібно, а де небажано.

 

Куди непристойно ходити у шортах?

  • Шорти не можна одягати на роботу, якщо ви працюєте в будь-якій консервативній сфері зі строгим дрес-кодом, наприклад, у банку або держустанові.
  • До речі, деякі подібні місця вас можуть не пустити в шортах, навіть якщо ви простий відвідувач. Тож будьте уважні.
  • У шортах неможливо брати участь у судовому засіданні, тому що це сприймається як форма непрямого вираження неповаги до суду.
  • Також не радимо одягати шорти в театр, оперу, музеї та концертні зали, а також у ресторани та релігійні установи.

 

Чи можна ходити в шортах містом?

При звичайній прогулянці в місті шорти носити можна, але лише за кількох умов:

  • шорти по коліно або нижче, але не вище;
  • правильно підібрані взуття та шкарпетки до неї.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Звезды 0 Памела Андерсон в откровенной съемке Intimately Magazine В курсе 0 Кристен Стюарт и Венсан Кассель в трейлере триллера "Под водой" Внешность и здоровье 1 7 (неизбежных) вещей, которые происходят с тобой после 30-ти Секс 0 Как заниматься сексом всю ночь - пока соседи не начнут стучать по батарее Секс 0 Почему не стоит изменять девушке Юмор 0 Зубастое влагалище и другие причины, почему нас так пугают женщины Звезды 0 Кайли Дженнер показала формы в соблазнительной фотосессии S Moda Секс 0 Учёные: по лицу можна определить, склонна ли девушка к случайному сексу Секс 0 6 вещей, которые люди все еще не понимают в сексе Карьера 0 Як перестати бути хорошим хлопцем і почати жити у своє задоволення Секс 0 Влада, каблуки та пальці: що таке фетиші і чи нормально, якщо вони є? Секс 0 Секс утрьох та підглядання: 7 найпопулярніших жіночих сексуальних фантазій Юмор 0 Парень, твоя девушка шлюха, но это не так уж и плохо Психология отношений 0 А вообще, мужики, хотите один секрет? Секс 0 4 вида секса, которые должен попробовать каждый мужчина перед женитьбой Внешность и здоровье 0 Adidas Originals выпустили экологичные "стэнсмиты" и "суперстары" Карьера 0 Как не прослыть душнилой, если ты умнее всех своих друзей Карьера 0 8 прикладів, як проявляється твоя наївність у повсякденному житті Секс 0 Секс - удовольствие или работа? В курсе 0 Первый трейлер сериала "Ванда/Вижн" от Marvel
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.