ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Нет смысла в поиске места, где вам будет хорошо. Есть смысл научиться создавать это хорошо в любом месте.

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Від яких хвороб рятує регулярний секс

24.01.2023 — Внешность и здоровье
Від яких хвороб рятує регулярний секс

Хороший секс піднімає настрій, зміцнює стосунки та позбавляє потенційних проблем в інтимній сфері — це все відомо. Але, виявляється, є в нього й інші ефекти: займатися ним можна не тільки насолоду, але й з лікувальними цілями.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Так, італійські вчені підтвердили: регулярне статеве життя допомагає зняти біль за так званої «хвороби королів».

Раніше вважалося, що вона наздоганяє виключно знатних людей, які могли собі дозволити дієту, багату на алкоголь, червоне м'ясо та інші продукти, що викликають відкладення сечової кислоти.

Так відомо, що такими болями мучилися і король Генріх VIII, і королева Анна, і Петро I.

Вже здогадався? Так, йдеться про подагру. Це вид запального артриту, який провокує сильний напад біль у суглобах. Напади можуть тривати по 5-7 днів. Ти навряд чи сплутаєш їх із чимось іншим: суглоб стає гарячим, набряклим, він болить так, ніби його ріжуть склом зсередини.

Так ось, про секс. Повністю вилікувати подагру не можна. А ось перевести хворобу на стан тривалої ремісії можна. І один із способів упоратися з неприємними симптомами – регулярний та якісний інтим! Вчені кажуть, що він позитивно впливає на перебіг хвороби. А чим краще людина почувається, тим якісніший у неї секс. Ось таке еротичне замкнуте коло.

«Між подагрою та сексуальною дисфункцією є двоспрямований зв'язок», — каже ендокринолог Андреа Сансоне з Університету Тор Вергата (Рим), автор дослідження.

До речі, британські колеги вчених уточнили: важливо, щоби був постійний партнер. На їхню думку, у такому разі пацієнти охочіше лікуються, тому що мають підтримку улюблених людей.

«У центрі уваги цього дослідження — один із багатьох наслідків, які можуть бути у пацієнтів із подагрою, — каже доктор Марк Рассел, ревматолог із Королівського коледжу Лондона. — Є ефективні ліки, які контролюють хворобу, які можна приймати протягом тривалого часу. Але в людини, яка веде здоровий спосіб життя і регулярно займається сексом, спалахи подагри траплятимуться все рідше».

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Секс 0 4 вида секса, которые должен попробовать каждый мужчина перед женитьбой Карьера 0 Как не погрязнуть в суматохе декабря Внешность и здоровье 0 4 cпоcоба избежать похмелья В курсе 0 Вийшов перший трейлер "Ворона" - ремейка культового фільму 1990-х MC Like 0 Много красивых девушек в фотопроекте "Тело XXL" В курсе 0 В Японии запустили автобусы со «спальными» местами Юмор 0 Как испортить предложение руки и сердца Звезды 0 Меган Фокс для рекламы нижнего белья Frederick's of Hollywood Звезды 0 Ріанна в новій рекламній кампанії спідньої білизни до Дню святого Валентина Психология отношений 0 Ученые подсчитали, через сколько лет ты наконец почувствуешь себя счастливым в… Секс 0 Фраза, которую должен сказать мужчина, дабы женщина никогда не просила денег Психология отношений 0 Какие проверки может устроить твоя девушка и как их пройти В курсе 0 Вышел новый трейлер "Джона Уика-3" В курсе 0 Вышел первый тизер «Колец власти» - сериала по «Властелину колец» от Amazon В курсе 0 Основы конструкции сейфов В курсе 0 Netflix показал трейлер фильма «Спайдерхед» с Крисом Хемсвортом Секс 0 Я же вижу, что ты чистая! В курсе 0 Майкл Дуглас у трейлері серіалу «Франклін» Юмор 0 Порно и девушки - вещи совместимые? В курсе 0 Вышел трейлер хоррора "Пила: Спираль"
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.