ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Богатые все время учатся. Бедные и так все знают.

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Від яких напоїв ти лисієш - перевір себе

08.02.2023 — Внешность и здоровье
Від яких напоїв ти лисієш - перевір себе

Навряд чи хоч когось може потішити зменшення обсягів шевелюри, але, на жаль, з генетикою не посперечаєшся. Однак є фактори, що посилюють випадання волосся, і на них ти можеш вплинути.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Щоденне вживання деяких напоїв може прискорити випадання волосся у чоловіків — такого висновку дійшли вчені з Університету Цінхуа в Пекіні. Статтю опубліковано в журналі Nutrients.

У дослідженні брали участь понад тисячу громадян КНР віком від 18 до 45 років. Вивчення їхніх харчових звичок тривало чотири місяці.

Медики виявили, що волосся випадає на 30% частіше у чоловіків, які регулярно п'ють енергетики, газовані напої та чай з кавою, попередньо присмачивши напої цукром. Учасники дослідження повідомили, що тиждень випивали від 1 до 3 літрів такої рідини.

Чоловіки, які пили більше однієї чашки підсолодженого напою на день, на 42% частіше страждали від випадання волосся порівняно з рештою. У середньому чоловіки, що лисіють, випивали близько 12 порцій солодких напоїв на тиждень (а володарі густої шевелюри — всього 7).

Дослідники визнали, що були й інші фактори, що впливають на випадання волосся, наприклад, вживання фастфуду та ігнорування свіжих овочів у раціоні. Також волосся випадало у тих чоловіків, які в цілому були більш тривожними і частіше відчували стрес.

«Клітини волосяних фолікулів у нашому організмі стоять на другому місці за швидкістю розподілу та вимагають величезної кількості поживних речовин, — зазначає лондонський дерматолог Шарон Вонг. — Це означає, що потрібна добре збалансована дієта з білками, корисними вуглеводами, жирами, вітамінами і мінералами».

Експерт додала, що одного суперпродукту для волосся не існує.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Внешность и здоровье 0 Почему вы все время не высыпаетесь? Гаджеты 0 Sharp создал полностью безрамочный смартфон Карьера 0 6 мифов о возрасте для тех, кто боится постареть Секс 0 Секса не будет: почему женщины не дают без «отношений» В курсе 0 10 явлений, которые должны существовать, но никто их не видел Секс 0 10 правил поведения после секса Юмор 0 Свободные отношения: стоит ли вам пускаться в эту авантюру Звезды 0 Мадонна в откровенной рекламе MDNA MC Like 0 Літня спокуслива кампанія бренду LET'S SWIM В курсе 0 Сталлоне выходит на тропу войны в тизере "Рэмбо: Последняя кровь" Звезды 0 Лив Тайлер и Джулианна Мур обнажились для рекламной кампании Triumph Карьера 0 15 фраз, які варто частіше вимовляти, якщо хочеш бути привабливим Вокруг света 0 В Италии появились приюты, где помогают выжить разведённым мужчинам Звезды 0 Алессандра Амбросио снялась для коллекции купальников GAL Floripa Секс 0 Ученые: вычислить мужчину-изменщика можно по лицу Психология отношений 0 5 верных признаков, что ваш брак обречен Карьера 0 Як серйозно поговорити з другом, який постійно бере у вас гроші та ніколи не… MC Like 0 Анна-Кристина Шварц для январского MAXIM Секс 2 Синхронность или одновременный оргазм В курсе 0 Lego представила новий набір із Чубаккою із «Зоряних воєн»
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.