ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Если женщина говорит, что все «так», значит все не «так». А если она говорит, что все «не так», значит вообще все «не так». The Simpsons

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Renault представив гідроцикл, сноускутер та електрофойл

21.02.2024 — Автомобили
Renault представив гідроцикл, сноускутер та електрофойл

Компанія Renault покаже в Женеві вітрильник, велосипед та сноускутер. Всі ці проекти реалізовані разом із французькими стартапами та приурочені до прем'єри електричного Renault 5, яка також відбудеться в рамках Женевського автосалону. Renault вважає себе не просто виробником автомобілів, а й брендом активного способу життя, тому взяла на себе сміливо досліджувати різні форми персональної мобільності.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Головною прем'єрою Renault на Женевському автосалоні, що пройде з 26 лютого по 3 березня, стане електричний хетчбек Renault 5, створений за мотивами однойменного концепту 2021 року. На стенді марки також будуть моделі Megane, Scenic, Espace і Rafale.

Крім того, Renault покаже п'ять унікальних проектів, реалізованих у співпраці з французькими стартапами – так звані 5 Movements.

Кожен проект присвячений одній з природних стихій — землі, воді, повітрю та снігу — і, по суті, є дослідженням у сфері персональної мобільності.

Тут є складний ял із жорстким корпусом від фірми Reverso, який для зручності перевезення розбирається на чотири частини. Човен виготовляють вручну з найкращих матеріалів, плюс він стильно виглядає і здатний розвивати 45 кілометрів на годину.

Також Renault покаже електричний велосипед Evol BMX, спроектований за участю відомого французького архітектора Вінсента Кості. Відпочинку на воді присвячені також електричний гідроцикл Searacer, який отримав нагороду A' Design Award, та електрофойл із запасом енергії на півтори години роботи.

Ну а любителям зими сподобається сноускутер Moonbike, який потребує мінімального обслуговування через відсутність ланцюгових чи ременових приводів.

Що стосується Renault 5, то він базується на новому модульному "візку" AmpR Small - уніфікація зі звичайною CMF-B досягає 70 відсотків. Електромотор об'єднаний в один модуль з редуктором, інвертором та зарядним пристроєм та встановлений на передній осі.

Тягова батарея змонтована під підлогою, вона легша за акумулятор Renault Zoe, але ні ємність, ні очікуваний запас ходу поки невідомі. Зате вже оголошено, що Renault 5 матиме «гарячу» похідну — хот-хетч Alpine A290.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Звезды 0 Памела Андерсон для австралийского MAXIM Карьера 0 Найден возраст, когда мужчину больше всего одолевает уныние В курсе 0 Мэттью Макконахи и Колин Фаррелл во втором трейлере "Джентльменов" Юмор 0 Если женщина спросит. Как правильно отвечать на вопросы своей девушки Юмор 0 Что не так с мужчинами, желающими жениться на Саше Грей Внешность и здоровье 0 5 признаков того, что ты абсолютно здоров (даже если сомневаешься) Внешность и здоровье 0 WP x Vans випустили три нових кольори Authentic 44 DX Гаджеты 0 Die Antwoord выпустили серию скейтов В курсе 0 Едді Мерфі загадує неправильне бажання в трейлері «Цукеркового провулка» Секс 0 Ученые: назван точный возраст, в котором секс лучше всего Звезды 0 Кім Кардаш'ян у новій рекламній кампанії Skims Swim Секс 0 Ученые: названы причины нежелания женщин заниматься сексом В курсе 0 Опубликованы первые кадры восьмого сезона "Игры престолов" Вокруг света 0 В США открыли шпионский музей Психология отношений 0 Как не превратиться из мужчины в тряпку Звезды 0 Кендіс Свейнпол у сексуальній зйомці для Tropic of C Resort '24 MC Like 0 Хейли Болдуин для журнала Wonderland Секс 0 "Нас не предупреждали!", или 33 откровения о сексе Психология отношений 0 Як упоратися з хвилюванням на першому побаченні Секс 0 Как отправить её на седьмые небеса
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.