ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Я не люблю одиночество. Просто не завожу лишних знакомств — чтобы в людях лишний раз не разочаровываться. Харуки Мураками

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Hyundai представила робота-кур'єра, який їздить на ліфті та розпізнає клієнтів

14.12.2022 — Гаджеты
Hyundai представила робота-кур'єра, який їздить на ліфті та розпізнає клієнтів

Hyundai Motor Group запустила пілотний проект з автономним роботом-кур'єром, який пришвидшує доставку "останньої милі". Електронний кур'єр вміє сам будувати маршрути до мети, об'їжджає перешкоди на шляху, їздить на ліфті і навіть розпізнає двері, що відкриваються. Відсік із замовленим товаром він також відкриває самостійно, коли до нього наближається одержувач. Два роботи вже почали роботу: один працює в готелі Rolling Hills Hotel з 8 до 10 вечора, а другий обслуговує мешканців на околиці Сеула.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Робот побудований на модульній платформі Plug&Drive (PnD), яку Hyundai представила на Виставці споживчої електроніки CES на початку року.

Його забезпечили камерами та лідерами, чотирма невеликими колесами з амортизаторами, що дозволяють без шкоди для вантажу долати легкі нерівності, відсіком для замовлення, а також ілюмінацією, що сигналізує про низький заряд, та діодними «очима».

Вінчає капсулу екранчик, на якому висвічується інформація для замовника.

У готелі робот розвозить їжу та напої: постояльці замовляють їх через месенджер KakaoTalk.

Він самостійно їздить коридорами, розпізнаючи людей та об'єкти за допомогою алгоритмів глибокого навчання, а також користується ліфтом. Причому, якщо ліфт заповнений, безпілотник почекає наступного.

Ще одна «фішка» робота Hyundai – здатність відрізняти дорослих від дітей та сповіщати про замовлення відповідно до віку, використовуючи різний текст та голос.

Робот, що працює у житловому кварталі, приймає замовлення через додаток корейського сервісу з доставки їжі Baemin.

Отримавши замовлення, він сам шукає потрібний товар у місцевому магазині і також привозить до дверей квартири, відкриваючи вхідні двері і користуючись ліфтом за допомогою бездротового зв'язку.

Комментариев: 0 Источник: MEN'S CULT - Мужской Журнал

Теги:   #гаджеты#игрушки#Hyundai#вещь#

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Юмор 1 Как НЕ надо шутить с друзьями в присутствии вашей девушки Звезды 0 Кайли Дженнер для Tmrw Magazine Гаджеты 0 Вещь дня: БДСМ-наушники Звезды 0 Алена Водонаева на обложке MAXIM В курсе 0 LEGO випустила величезний набір з Рівенделлом із «Володаря кілець» В курсе 0 Аль Пачино возглавляет киллеров в сериале "Охотники" Психология отношений 0 Тебе уже 18, мне - всего 36: особенности отношений с женщинами младшего возраста Карьера 0 Навіщо тобі постійно прагнути більшого, якщо можна підтримувати комфортний… Секс 0 Ученые: заниматься сексом перед сном полезно Звезды 0 Наоми Кэмпбелл с новым бойфрендом на обложке GQ В курсе 0 Боти для торгівлі на біржі криптовалют: що це і де взяти Секс 0 Чем гордятся бабники? Внешность и здоровье 0 Nike создали самые легкие кроссовки Карьера 0 25 дел, которые не стоит доводить до конца Психология отношений 0 #говоритженщина: каких мужчин любят не за деньги В курсе 0 Netflix показал трейлер "Ферзевого гамбита" с Аней Тейлор-Джой Психология отношений 0 Счастливые отношения с женщиной: мужская стратегия Психология отношений 0 Як правильно розлучатися з дівчиною Психология отношений 0 Как понять, что тебе пора сделать первый шаг В курсе 0 Майкл Дуглас в трейлере сериала "Метод Комински"
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.